Gość: Adam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Gdyby rzeczywiście brać pod uwagę ulotkę, nikt nigdy nie wziąłby żadnego leku. Kuriozalnym jest, że Ibuprom zatoki może wywołać - co? Bół głowy, nudności, czyli to co towarzyszy bólowi zatok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiksadyba1 Re: Boli? Wcale nie musi! 20 lat temu Żadnych rewolucyjnych ani rewelacyjnych, wcześniej mi nie znanych, sposobów walki z bólem niestety nie znalazłem w Poradniku Domowym. A szkoda, bo mam jakąś ranną migrenę po 4 dn. weekendzie:). Dowiedziałem się natomiast innej rewelacji- że Benjamin Franklin był prezydentem USA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ikaria3 Re: Boli? Wcale nie musi! 20 lat temu Od kiedy to Benjamin Franklin był prezydentem Stanów Zjednoczonych??!! Rozumiem, że nie można być ekspertem we wszystkim, ale od czego są encyklopedie i internet?! Wstyd i hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
ma.wa Re: Boli? Wcale nie musi! 20 lat temu "Nic tak nie robi na głowę jak... gołębie" (Adaśko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_m Re: Boli? Wcale nie musi! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu odkryłam ostatnio rewelacyjny średek na ból głowy-solpadeinę! (i to nie jest kryptoreklama!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Boli? Wcale nie musi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Chciałam przestrzec wszystkie kobiety, zeby nie brały Nospy w czasie ciązy. Urodzone dziecko ma potem słabo rozwiniete mięsnie kończyn dolnych i przez jakies 2 lata musi się rehabilitować. Moja koleżanka ma taki problem z dzieckiem, bo brała Nospe. Lekarka powiedziała, że jeszcze nikt tego nie probował udowodnić, ale zna wiele takich przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Boli? Wcale nie musi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu O ile mi wiadomo to nospa jest lekiem rozkurczoym (choc nigdy jej nie brałam), więc jak można ją zażywać w ciąży ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Boli? Wcale nie musi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu dentysta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McDynia Ból zęba - co pomaga??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Macie jakieś sposoby na ból zęba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Ból zęba - co pomaga??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu tylko dentysta!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: Ból zęba - co pomaga??? 20 lat temu Jeśeli nie masz dostępu do dentysty to mi pomogło wzięcie antybiotyku, zniknęło zapalenie, inne sposoby to nikotyna, zalanie sie w trupa, przeczekanie. Człowiek do bólu się przyzwaczaja. Wypraktykowane podczas pobytu na zachodzie w czasach komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Ból zęba - co pomaga??? IP: *.home.cgocable.net 20 lat temu Przy bolu zeba , nalezy oprzec obie dlonie na scianie i mocno dociskac.To nie zart naprawde pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Boli? Wcale nie musi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Super na bole, lamanie: www.allegro.pl/item119815132_diamond_ice_gel_z_mentolem_50_dodajemy_gratis.html polecam, naprawde swietny, super rozluznia, fajnie pachnie Pozdr. Sandra Odpowiedz Link Zgłoś
investor5 Re: Boli? Wcale nie musi! 20 lat temu Wten sposób firmy farmaceutyczne ubezpieczaja się na wypadek wystapienia ewentualnych (1/1000)skutków ubocznych, za które nie chcą brać odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
investor5 Re: Boli? Wcale nie musi! 20 lat temu To w związku z ibupromem i innymi lekami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszła pacjentk przewiana szyja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu heeeelp :(:(:( czy ktoś poradzi? czy muszę iść do lekarza nie chcę do lekarza:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak CO TO MA BYC? ? ? IP: *.petrus.com.pl 20 lat temu co to za artykuł? ludzie opamiętajcie się leczenie siebie z taką wiedzą ? bestpiryn i polocard na ból głowy? przecież dawki kw.acetylosalicylowego są tam tak MAłEże nie osiągnie sie działania p.bólewgo a jedynie działanie p.zakrzepowe w profilatkyce p.zawałowej.. to , że leki z grupy nlpz/paracetamol, ibuprom/ hamują wydzielania prostoglandyn, to tylko żle, bo to one CHRONIą śluzówkę żołądka.. wiec jak można ja brać przy chorobie żołądka?!! ten artykuł to shit Odpowiedz Link Zgłoś