justihr 20 lat temu Czy ktoś z Was posiada pralkę firmy Samsung lub LG? Jeśli tak to proszę o opinie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liw Re: pralka LG lub Samsung IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20 lat temu też interesują mnie te marki -co z elektroniką w tych urzadeniach Odpowiedz Link Zgłoś
justihr Re: pralka LG lub Samsung 20 lat temu W Samsung'u elektronika powinna być w porządku, ale jakoś zdziwiłam się, że produkują również pralki, dlatego pytam. Co do LG mam mieszane odczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
asia261 Re: pralka LG lub Samsung 20 lat temu LG mam i jestem zadowolona - służy mi b. dobrze juz od roku. Polecam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: pralka LG lub Samsung IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Mam Samsung 6 kilo ladowania,pranie w niej to po prostu sama przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motka Re: pralka LG lub Samsung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Najpierw mialam Samsunga(zepsuła się po pół roku), teraz-już od roku mam LG i uważam, że jaet lepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
2lila Re: pralka LG lub Samsung 20 lat temu Ja mam małą praleczkę LG i jestem bardzo zadowlona, duży wybór programów, ma zegar , jest cichutka cena także atrakcyjna. Na dzień dzisiejszy polecam Odpowiedz Link Zgłoś