Gość: ADG IP: 88.156.77.* 20 lat temu Zaczęło się fatanie na każdej linii.Jak ta dalej,to wysiądę psychicznie.Za dużo dobra na mnie spływa z każdej strony.ADG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cleo LEW (23.07.-22.08.) IP: *.toya.net.pl 20 lat temu ten miesiąc naprawdę zaczął się fatalnie... całkiem niedawno poznałam fantastycznego faceta (znałam go "ze spojrzeń" od ponad roku)... 1 listopada, doszło do pierwszej poważnej wymiany "słownych ciosów"... teraz jest mdło... nie wiem czy coś z tego będzie... ale pewnie wyjaśni się w trzeciej dekadzie listopada... w sferze zawodowej... zarobiona jestem maxymalnie... dla siebie mam praktycznie poniedziałkowe popołudnie... fantastic... przyjaciółka i mama dołują mnie... pragnę, aby już dziś był 21 listopada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.bumar.com 20 lat temu Tragedia, dawno już tyle problemów i fatalnych zbiegów okoliczności na mnie sie nie zwaliło. W pracy rutyna i full zajęć, w domu kiepsko- kłóce się z domownikami, wrzeszczę na dziecko, jestem poirytowana, samochód odmawia posłuszeństwa, wtorkowa sprawa którą miałam w sądzie znowu odroczona, nie mogę schudnąć, kasy mi ostatnio brakuje bo niespodziewanych wydatków się nie wiem skąd tyle wzięło i jeszcze facet mnie we wtorek rzucił!!! Nic, tylko walnąć sobie w łep... czekam na lepsze czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksa Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu U mnie tez fatalnie, wszystko się rozlatuje! Jakiś ciąg złych sytuacji. Minie po 21? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek63 Re: LEW (23.07.-22.08.) 20 lat temu A ja myślałam,że to tylko mi w tym miesiącu nic się nie układa... Będzie lepiej po 21.xI? Już się cieszę!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: LEW (23.07.-22.08.) IP: *.cable.ubr04.wolv.blueyonder.co.uk 20 lat temu To prawda. Koniec pazdziernika i listopad są dla mnie fatalne. 24 paz. zginął w wypadku mój kochany Ojciec i Przyjjaciel i to w takim momencie, gdzie mielismy mieć więcej czasu dla siebie, bo od 2 miesięcy się nie widzieliśmy. Jestem zrozpaczona (o Jego smierci dowiedziałam się ostatnia). Bardzo mi Go brakuje i nie wiem jak bez niego będę dalej żyła. I dalej się zaczęło (ogromne problemy prawne i finansowe, znerwicowany mąż,siostry i mama). Mam jeszcze nadzieję, że wszystko się ułoży i może będzie lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BÓG!! LEW (23.07.-22.08.) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu TE WSZYSTKIE HOROSKOPY TO JEDNA WIELKA SCIEMA!!! LUDZIE NIEWIERZCIE W TE BZDURY!!! KAZDY BEDZIE MIAŁ TAKI LOS JAK SOBIE SAM GO UKSZTAŁTUJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś