Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Mam problem z policzkami,coś w rodzaju popękanych naczynek:/.Znacie sposoby jak temu zaradzić,może jakieś kremy możecie polecić ? Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmari2 Re: czerwone policzki - jak temu zaradzić? 20 lat temu - jeść Cerrutin/Rutinoscorbin - unikać gorącej wody, sauny, itp. - unikać alkoholu Najlepszy kosmetyk jaki miałam to były ampułki Eris, ale je niestety wycofano :( Nie polecam natomiast drogiego kremu z apteki, Avene czy jakoś tak - nie działa (mam 2 tubki - lekki krem na dzien i zielony na noc, stosuje juz dlugo - i bez zmian). Jak mi sie skonczy, chce sprobowac SVR lub Rosaliac la roche posay - ktos moze polecic/odradzic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katid Re: czerwone policzki - jak temu zaradzić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Moja teściowa używa kremu z flosleku i twierdzi że skutkuje a cena też przystepna ok15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re:Rosaliac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Polecam Rosaliac- zel do demakijazu+krem. Cena jest dosc wysoka (zel to okolo 47 zl), ale skutecznosc potwierdzona. No, przynajmniej w moim przypadku dziala. Odpowiedz Link Zgłoś