Gość: Edi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu co kupić facetowi na 40 urodziny! Tak aby było to bardzo oryginalne co pozostaje w pamięci. Myślałam o perfumach ale to chyba niezbyt dobey pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexxa6 Re: 40 urodziny! 19 lat temu faktycznie perfumy to dość oklepane :-) najlepiej w/g jego zainteresowań coś czego nie można zużyć ,zjeść ,wypić :-) vanilla-cafe.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
veeto1 Re: 40 urodziny! 19 lat temu W zależności od zasobów finansowych: obraz, grafikę, jeśli lubi %% to może fajny zestaw otwieraczy do butelek, korków (w Duce niezły widziałam), jeśli posługuje się wiztyówkami - srebrny wizytownik i daj do grawera niech zrobi jakis sympatyczny napis. Jeśli jest złotą rączką może jakieś fajne narzędzia z górnej półki. Elegancka skórzana teczka. Pomysłów jest milion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: 40 urodziny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu wedlug mnie najlepiej poprosic faceta o mala liste rzeczy ktore by chcial dostac i te drogie i te tansze a ty po prostu wybierzesz cos wedlug swoich finansow a luby i tak nie bedzie do konca wiedzial co dostanie po co dawac cos co moze byc nie trafionym podarunkiem.ps ja sama tez tak robie z moja druga polowa!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: 40 urodziny! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu To nie luby tylko wójek, jest właścicielem firmy budowlanej. Ten wizytownik to rzeczywiście fajny pomysł tylko gdzie coś takiego kupić! Odpowiedz Link Zgłoś