Dodaj do ulubionych

ranking pralek automatycznych

19 lat temu
mój wysłużony "polar- gracja" , po jedenastu latach wiernej służby bez
calgonu, kilku naprawach i pokryciu się rdzą w wielu miejscach w końcu się
zepsuł na amen.... muszę wybrać coś nowego- co polecacie?
lepsze ładowane od góry, czy z boku?
jak sprawdza się pralkosuszarka? nigdy nie miałam...
możecie się wypowiedzieć o swoich doświadczeniach z pralkami?
Obserwuj wątek
    • Gość: hana80 Re: ranking pralek automatycznych IP: *.54.190.52.eltronik.net.pl 19 lat temu
      ja mam boscha ładowanego od frontu i polecam. Ma regolowana ilosc obrotow przy
      wirowaniu od 1000 w dol,opoznienie prania i takie tam inne bajery,polecam. A
      odradzam whirpola ladowanego od gory za bardzo awaryjny (mialam i nigdy wiecej
      miec nie bede)
      • Gość: superfacet Re: ranking pralek automatycznych IP: *.lei3.cable.ntl.com 19 lat temu
        ja mam ELEKTROLUX TIMELINE z wyswietlaczem-ladowana"normalnie"-pierze bdb,ma
        wszystkie bajery,wirowanie od 0 przez 500,700,900,1000itd,no i zawsze wiem o
        ktorej konczy sie pranie-co do 2-3 minut,
        • Gość: agatls Re: ranking pralek automatycznych IP: *.telprojekt.pl 19 lat temu
          ja mam indesit ma 10 lat działa bezawaryjnie,polecam.
      • veeto1 Re: ranking pralek automatycznych 19 lat temu
        Gość portalu: hana80 napisał(a):

> odradzam whirpola ladowanego od gory za bardzo awaryjny (mialam i nigdy
        wiecej miec nie bede)

No to miałaś pecha. Mój whirpool ładowany od góry służy mi od 10 lat. Znam
        jeszcze kilka innych osób bardzo zadowolonych z tych pralek.
    • klaviatoorka Re: ranking pralek automatycznych 19 lat temu
      dzięki za odpowiedzi, już sie nie spodziewałam, a tu tyle...
      jestem w szoku- z mojej pralki (10 letni POLAR) poszedł smród spalenizny, po
      praniu poplamionych tłuszczemm i zalanych płynem do naczyń obrusów.
      postawiłam na pralce "krzyżyk" i zabrałam się do przeliczania domowych finansó,
      coby kupić nową. ale musiałam jeszcze po paru dniach nastawić pranie-
      pomyślałąm,, że w razie czego wypłuczę ręcznie. a ona... wyprała jak zwykle, od
      tamtego czasu pierze ochoczo, chyba się przestraszyła wystawienia na złom:)
      polecam stare polskie pralki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka