Gość: ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Wiem, że taki wątek już był, ale nie mam teraz możliwości szukać. Co to się prało zamiast rzeczy w pralce, żeby ją "odkazić"? Ocet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milena2004 Re: Zapach prania 19 lat temu a ile tego octu?? tego jeszcze nie próbowałam :) ja już próbował prać "pusta" pralkę na max temp. i dalej nie przyjemnie pachnie, jak wóróciła, do domu z urlopu do w domu nie dało się wytrzymać taki zapaszek z tej pralki, dodam że jest nowa i szufladkę na proszek myję dość często a po każdym praniu zostawiam do wyschnięcia a mimo to zapach taki że.... Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Zapach prania 19 lat temu Jedni wlewają ocet, a inni po prostu wsypują proszek do prania, nastawiają na najwyższe obroty i temperaturę i piorę pusty bęben :) Odpowiedz Link Zgłoś
dota110 Re: Zapach prania 19 lat temu Ja nigdy nie zamykam pralki ,zawsze jest uchylona lekko i nigdy mi nie smierdziala Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Zapach prania 19 lat temu dota110 napisała: > Ja nigdy nie zamykam pralki ,zawsze jest uchylona lekko i nigdy mi nie > smierdziala Zgadzam się . Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: Zapach prania 19 lat temu Całą butelkę octu i na najwyższą temperaturę i najdłuższy program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Zapach prania IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19 lat temu Octem możesz odkamienić pralkę, jeżeli jest nowa, to nie ma kamienia, więc taka kąpiel nie ma sensu. Może nie spuszcza do końca wody, oczyść filtr i rzeczywiście zostawiaj otwarte drzwiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Zapach prania IP: *.infinity.net.pl 19 lat temu proszek wsypuje bezpośrednio do bębna a drzwiczki otwarte do oporu , jeżeli chodzi o ocet to sam jego zapach usunie zapaszek z pralki Odpowiedz Link Zgłoś