Gość: asia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu robiłam dżemik i niestety stało się , garnek dość mocno przypalony:-( poradźcie jak doprowadzić go do czystości,macie jakieś magiczne sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta1177 Re: przypalony garnek 19 lat temu Ja w przypalony garnek wlemam wode i gotuje ja z sola.Pomaga bo sol ladnie czysci. Odpowiedz Link Zgłoś
alexxa6 Re: przypalony garnek 19 lat temu nalać wody i niech postoi i odmięknie,potem właśnie z solą zagotować lub myć garnek wodą z dodatkiem sody. vanilla-cafe.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasik787 Re: przypalony garnek 19 lat temu Zagotowac w garnku troche wody i dosypac proszku do prania. Niech sie pogotuje tak ok 15min. REWELACJA!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusza Re: przypalony garnek IP: *.adsl.inetia.pl 19 lat temu proszek do prania do garnka? a potem zupa???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susełek Re: przypalony garnek IP: 194.126.167.* 19 lat temu Najpierw proszek, potem myjemy z proszku, płuczemy i na koniec zupa ;)) Uratowałam przypalony garnek sprayem do czyszczenia piekarników AS, kupionym w Schleckerze. Odpowiedz Link Zgłoś