jackie.brown 23 lata temu po kiego grzyba jest to forum?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justysia Re: PO co jest to forum?? IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 23 lata temu W sumie rzeczywiście, po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: PO co jest to forum?? IP: *.ptr.net.pl / 192.168.70.* 23 lata temu to forum jest w dziale kobieta, żeby powielić schemat i stereotyp, że kobiety obchodzą tylko kosmetyki i jak wywabić plamy na obrusie Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.brown Re: PO co jest to forum?? 23 lata temu to forum jest dla rownowagi forum feminizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: PO co jest to forum?? IP: 212.33.85.* 23 lata temu a może po to, zeby w razie naprawdę pilnej potrzeby móc sie kogoś poradzićw najzwyklejszych kwestiach na ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszolap Re: PO co jest to forum?? IP: *.stacje.agora.pl 23 lata temu a ciebie nie obchodzi jak masz w domu? rozumiem ze pracujesz, robisz kariere a w domu masz syf, zeby przypadkiem nie powielic stereotypu? zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: PO co jest to forum?? IP: *.acn.waw.pl 23 lata temu Bardzo dobrze że jest, feministkom tez zdarzają sie plamy na obrusie. Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.brown Re: PO co jest to forum?? 23 lata temu Gość portalu: nosek napisał(a): > Bardzo dobrze że jest, feministkom tez zdarzają sie plamy na obrusie. a antyfeminisci wbijaja gwozdzie w sciany w domu;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziczu Re: PO co jest to forum?? 23 lata temu Chyba po to, żeby niektóre PANIE miały co robić i ... piszą piszą o różnych popierdółkach Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: PO co jest to forum?? 23 lata temu W holdzie super ciotce Dobra Rada, niejakiej Zofii Dzięgielewskiej, ktora potrafila ,mieszajac gliceryne z proszkiem do pieczenia. wyczyścic kazda plamę az do znikniecia dywanu,po za tym radzila jak czyscic srebra i jak planować to ,czym kobieta powinna sie bez przerwy i wylącznie zajmować czyli PORZĄDKI. A moze, zeby posegregować kretynki ;jedna do Cosmo jedna do PD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: PO co jest to forum?? IP: *.acn.waw.pl 23 lata temu A skąd wiesz ze zajmują się bez przerwy i tylko tym, może w międzyczasie robią doktorat, o tym nie pomyślałes? a zupę też trzeba od czasu do czasu ugotować i kibel wyszorować, nie mówiąc juz o plamach na obrusie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: PO co jest to forum?? 23 lata temu Nie pogardzam,sama sprzatam ale gadanie o plamach nudzi mnie śmiertelnie i tyle.Jeśli ktos poczuł sie urazony przepraszam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: PO co jest to forum?? IP: *.acn.waw.pl 23 lata temu Nikt cie tu przeciez nie zapraszał Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Masz racje. Nasza przedmowczyni jest tak malo 23 lata temu pewna swej osobowosci, ze krzywi sie nawet na Zofie Dziegielewska! A wlasnie rady tej pani bardzo mi ulatwily zycie i przed doktoratem i po, w czasie pracy jako "wykladowczyni" paru uniwersytetow (bo uczona dama wcale nie musi ganiac w poplamionych szatach), polityczno-gospodarczej dziennikarki i nienajgorszej businesswoman. A ile forsy sie przy tym oszczedza. I czasu. Ciagle mam jakies ksiazeczki Dziegielewskiej - stary, sensowny prezent od wlasnej mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
komandor0 Pogarda 23 lata temu Dlaczego tak pogardzasz kobietami, które sprzątaja, piorą, czyszczą plamy itd. A po jaką cholerę jest forum Cosmo albo wróżbiarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: Pogarda 23 lata temu bo wynikaja z naturalnych potrzeb kobiet, a sprzatanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziczu Re: Pogarda IP: *.daminet.pl 23 lata temu Brawo Sharon...To chyba nie jest naturalną potrzebą kobiet. Sądzę, że kobiety o szerokich choryzontach po prostu poświęcają energie na wypowiedzenie się na innym forum...Ja jeśli mam plamę na obrusie to po prostu ją czyszczę a nie pytam się jak to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Pogarda IP: *.acn.waw.pl 23 lata temu O Dziczu, widocznie masz praktykę, ja na przykład nie wiem czym się wywabia plamy na obrusie bo do tej pory zajmowały mnie inne rzeczy.Z jeszcze innej strony, czy aby fora typu Uroda, Mężczyzna albo Telewizja wnoszą do twojego życia dużo więcej? Przeciw nim nie protestujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziczu Re: Pogarda 23 lata temu Protestuję. Dla mnie te fora są zbyt przyziemne żeby tracić czas na pisanie o ...bzdurkach. Wolę zawrzeć głos w intelektualnej dyskusji, bądź na forum zdrowie bo to chyba dla mnie cenniejsze od plam, czy sztucznych paznokci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Jakos nie widze twego nicka na powaznych chatach 23 lata temu Chyba, ze mamy inne wyobrazenia o powadze forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Pogarda IP: 80.51.236.* 23 lata temu Gość portalu: Dziczu napisał(a): > Brawo Sharon...To chyba nie jest naturalną potrzebą kobiet. Sądzę, że kobiety > o szerokich choryzontach tak , w zupełności się z Toba zgadzam - ale myślę, że dotyczy to kobiet o szerokich Horyzontach po prostu poświęcają energie na wypowiedzenie się na > innym forum...Ja jeśli mam plamę na obrusie to po prostu ją czyszczę a nie > pytam się jak to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: Pogarda 23 lata temu Gość portalu: Dziczu napisał(a): > Sądzę, że kobiety > o szerokich choryzontach po prostu poświęcają energie na wypowiedzenie się na > innym forum...Ja jeśli mam plamę na obrusie to po prostu ją czyszczę a nie > pytam się jak to zrobić. Ty masz faktycznie szerokie Horyzonty;-)))))) I jakaś Ty "mądra", od zawsze wiedziałaś jak czyścić każdą plamę na obrusie:-) Niektórym ludziom to forum jak nazwa wskazuje służy jako poradnik domowy i dorabianie do tego ideologii (zwłaszcza przez osoby o takim intelekcie jak Ty) śmieszy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A KTO ci kaze sprzatac? Ale chlopu czasem doradzic 23 lata temu trzeba, co i jak. Przy tym jego sprzataniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Pogarda IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.22.* 23 lata temu to po co wchodzisz na tą strnoę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Dziczu i plamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu Dziczu czym czyścisz plamę po kolorowej stearynie na obrusie? Odpisz szybko bo też chcę to szybko załatwić i zająć się ważniejszymi wypowiedziami na mądrzejszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Dziczu i plamy IP: *.daminet.pl 23 lata temu Po pierwsze trzeba się nauczyć obchodzić z naczyniami i innymi rzeczami, wtedy nie będziecie brudasami a i obrusy ochronicie przed ubrudzeniem. Poświęćcie uwagę drogie Panie na ostrożność a nie plam maskowanie. Śmieszą mnie wasze problemy...czy naprawdę nie macie większych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Dziczu i plamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu To co tu robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Dziczu i plamy IP: *.daminet.pl 23 lata temu Szczerze? Nabijam się z was i pokazuję znajomej stronę z Waszymi spędzającymi sen z powiek problemikami. Okazuje się, że internet jest i dla takich i innych. A dosłownie i mądrzy i głupi znajdą swoje miejsce w internecie. GRATULUJĘ~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Dziczu i plamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu A ty jesteś mądra czy głupia? Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: Dziczu i plamy 23 lata temu Dziczu (GG) jest rozbrajająca. Cały czas z uporem maniaka wraca na to forum by się dowartościować (ona nie robi plam na obrusie, bo jest przecież mądra, a mądrzy ludzie nie robią plam na obrusach- proste;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Miłego bablania IP: *.daminet.pl 23 lata temu ha, ha piszę i obserwuję jak ładnie dajecie się sprowokować. Tak uparcie pilnujecie swych problemików, rzucacie się wręcz z pazurami, gdy ktoś nie myśli tak jak wy. Widać nie tylko plamki świadczą o waszych wąskich horyzontach. A w końcu to tylko głupie plamy... Uparcie bronicie swojego śmiesznego grajdołka. Ale coż każda żaba swoje błotko chwali...życzę miłego bablania i w błotku i plamach. Żabki...hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Miłego bablania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu Cześć i żebym cię tu węcej nie widziała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Miłego bablania IP: *.daminet.pl 23 lata temu Zobaczyć mnie to raczej byłoby Ci trudno, ale zmykam bo faktycznie jeszcze utopię się w tym waszym grajdołku albo jeszcze gorzej: zarażę się głupotą... Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: Miłego bablania 23 lata temu Jasne poszerzaj swoje horyzony, a nami się nie przejmuj. Najważniejsze, że udział w tej dyskusji pozwolił Ci na dowartościowanie się. Jak zauważyłabyś na tym forum odpowiadam rzadko (szczególnie bawi mnie odpisywanie takim pretensjonalnym istotkom z zadęciem i małymi możliwościami, o plamach nic nie pisałam) . Spójrz na nicki, nie ma tu stałego bywalca (oprócz Ciebie, zmiennonickowa Dziczu, GG). Obiecujesz że znikasz,ale znów pojawisz się pod nowym nickiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Miłego bablania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu Bo ciągnie wilka do lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamosz Re: Miłego bablania 23 lata temu Dziewuszki,a gdzie sie podziało Wasze poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Miłego bablania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu Utopiło się w kompleksach. Koleżanka(ga) kpiąca z nas chce nam wmówić ,że zajmowanie się domem,jest rzeczą niewartą pisania, a my jesteśmy głupimi kurami domowymi. Każda z nas zajmuje się tym, czy chce, czy nie. Chociaż nie, znałam taką która tego nie robiła. W jej domu w zlewozmywaku sterczała piramida zapleśniałych naczyń. Co dzień wykonujemy jakieś przyziemne czynności jak pranie ,sprzątanie, itp. Nasza kpiara też to robi , no chyba ,że ma służącą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Miłego bablania IP: *.daminet.pl 23 lata temu Zaglądam tu co jakiś czas żeby się trochę z was pośmiać. Nie sroszcie tak piórek. Nikogo nie nazywam kurkami domowymi, chyba, że same się nimi czujecie skoro tak agresywnie reagujecie. Oczywiście, że wiele rzeczy robię w domu, ale nie pozwalam się zepchnąć do "kurnika". Wiele też robi mój mąż, który jest troskliwy i odpowiedzialny za nasz wspólny dom. Panują układy jasne. W przeciwieństwie do przytoczonej koleżanki z tymi naczyniami, u mnie jest czysto i schludnie. Nie mam dzieci, więc może dlatego nie mam plam i tym podobnych problemów. Zaglądam na to forum tylko dlatego, że ten wątek jest dość oryginalny i się rozwija w szybkim zadziornym tępie. Ot rozrywka w czasie przerw przy pisaniu mgr. Mam już taki charakter, że jak ktoś mi dopiecze, to nie pozostaję winna i jestem szczera aż do bólu. Z tąd moje niemiłe wypowiedzi. Nie cukrzę, jestem szczera. Co myślę to powiem, a nie zaslaniam się plaszczem fałszywości. Cenię w ludziach szczerość i nie obrażam się gdy słyszę złą opinię na mój temat. Nie bierzcie tego tak do serca, trochę dystansu...a może nawet się polubimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: Miłego bablania IP: *.magma-net.pl 23 lata temu Gość portalu: GG napisał(a): > Mam już taki charakter, że jak ktoś mi dopiecze, to > nie pozostaję winna i jestem szczera aż do bólu. przepraszam, że wtrącę się do tej zaciekłej dyskusji, ale mówi się "nie pozostaję dłużna". Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: Dziczu i plamy 23 lata temu Gość portalu: GG napisał(a): > Po pierwsze trzeba się nauczyć obchodzić z naczyniami i innymi rzeczami, wtedy > nie będziecie brudasami a i obrusy ochronicie przed ubrudzeniem. Poświęćcie > uwagę drogie Panie na ostrożność a nie plam maskowanie. A jak sie maskuje plamy?? O usuwaniu słyszałam ale o maskowaniu? A plamy na obrusie nigdy nie zrobiłam za to dzieci moich znajomych owszem .GG , gdyby głupota umiała fruwać, odleciałbyś wysokoooo. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s to forum do dzialu spoleczenstwo 23 lata temu to forum to jest reklama tej gazetki po prawej stronie. jesli mamy byc unisex to powinno byc w dziale spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: PO co jest to forum?? 23 lata temu jackie.brown napisała: > po kiego grzyba jest to forum?? To forma promocji tygodnika pod tym tytulem. Od pewnego czasu Agora jest wydawca "Poradnika Domowego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plamy itd Re: PO co jest to forum?? IP: 81.86.72.* 23 lata temu plama na obrusie? wyrzucic i kupic cerate - latwo sie zmywa garnek sie spalil? wyrzucic i kupic nowy telerze nie chca sie domyc? kupic jednorazowe i po problemie i wtedy bedzie jeszcze wiecej czasu na pisanie bzdet na temat "po co jest to forum" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: PO co jest to forum?? IP: *.icpnet.pl 23 lata temu Gburze Ty masz rzeczywiście rację! Padam do stóp! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka Re: PO co jest to forum?? IP: 81.86.72.* 23 lata temu do kogo z tym gburem? bo jak do mnie to uwazaj zlotko bo dam znac tym nie zaplaconym sprztaczkom kiedy sama w domu jestes :P a do stop padaj.... po to sa niewiasty Odpowiedz Link Zgłoś