l81 19 lat temu Czy możecie wpisać najlepsze marki pralki które się sprawdzają i są dosyć dobre, interesują mnie pralki od góry wkładane.pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luska Re: dobre marki pralki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu Frania i SHL obie mają wkładanie od góry. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: dobre marki pralki? 19 lat temu Bosch od góry i ta mi się sprawdza a już jest to moja 3 pralka każda innej firmy i ta jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: dobre marki pralki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu a jaki to model tej pralki Bosch? i ile lat ją użytkujesz? Muszę jeszcze przed świętami sobie sprezentować jakąś pralkę ładowaną od góry właśnie bo mój Polar rozsypał się po kątach (czyli zjadła go rdza - stanowczo odradzam polar!!!!). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: dobre marki pralki? 19 lat temu A na co zwracasz uwagę przy kupnie pralki, co jest ważne i niezbędne.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag. Re: dobre marki pralki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Polecam pralki Electroluxa, używam takiej od ponad roku i jestem bardzo zadowolona. Najkrótszy program trwa 30 minut, można bardzo szybko coś wyprać. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: dobre marki pralki? 18 lat temu Czy może ktoś ostatnio kupowal pralkę.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
mocpytan Re: dobre marki pralki? 18 lat temu ważna jest klasa energetyczna, zużycie wody, prądu etc. odradzam brandta - miałam, prał około 6 lat i siadł totalnie. teraz mam electroluxa, od ok 5 miesięcy, jestem zadowolona, ale bez szaleństw - jest głośniejsza od poprzedniej zalety - bardzo duży wybrór programów, większa ilość obrotów - do 1000, wady - brak możliwości ręcznego wyboru temperatury i obrotów - tylko na kilku programach jest taki wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobre marki pralki? IP: 195.116.23.* 18 lat temu kupiłam ostatnio pralkę firmy hoover. Jestem zadowolaona. Poprzednio był whirpool, ale ta jest zdecydowanie lepsza. Świetnie wszystko dopiera, jest cicha nawet przy wirówce 1400 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: dobre marki pralki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu ja mam 2pralke bosha-jestem zadowolona,ale nie ma obslugi po polsku,dlatego jak ktos moze to prosze niech mi przetlumaczy zwroty- 1.quick wash,2.rinse plus,3.rinse hold,4.spin,5.drain.z gory bardzo dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
mocpytan Re: dobre marki pralki? 18 lat temu 1. szybkie pranie 2. dodatkowe płukanie 3. tego nie wiem - zatrzymanie płukania? 4. wirowanie 5. suszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ******** Re: dobre marki pralki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu > 1.quick wash,2.rinse plus,3.rinse hold,4.spin,5.drain 1. pranie szybkie 2. dodatkowe plukanie 3. zatrzymanie plukania 4. wirowanie 5. drain jest to 'odciaganie'... nie wiem czy dobrze kombinuje ale moze chodzi tu o takie pranie,ktorego nie mozna odwirowywac i wtedy pralka tylko odciaga wode :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: dobre marki pralki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu bardzo dziekuje za przetlumaczenie!ulatwi mi to duzo pranie a nie jak do tej pory na chybil trafil Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: dobre marki pralki? 18 lat temu Bosch tyle już ich miałam i to jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaKw Re: dobre marki pralki? IP: *.lublin.enterpol.pl 18 lat temu A ja przymierzam się do Candy.Oczywiście mówimy o pralkach z góry ładowanych.Przy wyborze zwracałam również uwagę czy pralka łatwo się otwiera.Niestety,Elektroluxy i Wirpoole - tragicznie.Po kilkunastu próbach z otwieraniem dam głowę że połamie się zamknięcie. Odpowiedz Link Zgłoś