Gość: Dorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu jaka? proszę o rady jaką firmę wybrać dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: pralka otwierana od góry IP: 213.199.198.* 18 lat temu Od kilku lat mam Boscha i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kakusia-0 Re: pralka otwierana od góry 18 lat temu Od kilku lat mam pralke electrolux , dużo piorę i jeszcze ani razu mi sie nie zepsuła Także polecam Córka ma MASTERCUK( nie wiem czy napisalam poprawnie)i też jest bardzo dobrze służy i jestz niej zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
nikasob Re: pralka otwierana od góry 18 lat temu Ja 8 lat temu kupiłam Whirpoola - do tej pory działa bez zarzutu. Mama ma Candy i też wszystko OK. Popytaj w sklepach, oni powinni wiedzieć, na które mają najwięcej reklamacji, które maja najtańsze części zamienne, gdzie najlepszy serwis... Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: pralka otwierana od góry 18 lat temu W takich pralkach dość istotny jest pojemnik na proszek i płyny do plukania. Jeśli pojemnik jest nierozkładalny (żeby go umyć) to jest to minus pralki. Ja mam pralkę Zanussi, która ma właśnie źle pomyślany pojemnik, jest on dla mnie zmorą. Odpowiedz Link Zgłoś
mila277 Re: pralka otwierana od góry 18 lat temu Whirpool mam kilka lat, bezawaryjnie 1000/obrotów przy wirowaniu, pojemnik na proszek łatwo si wyjmuje i w ogóle o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efunian Re: pralka otwierana od góry IP: *.zicom.pl 18 lat temu electrolux EWT 1026 mogę polecić każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_piotrusia1984 Re: pralka otwierana od góry 18 lat temu mam również electroluxa i od ładnych kilku lat działa bez zarzutu. Chociaż troche przeszedl i sporo sie najeżdził:) Odpowiedz Link Zgłoś
crame Re: pralka otwierana od góry 18 lat temu Jak masz kase; to tylko MIELE. Gwarantuja 20 lat zywotnosci przy domowej czestotliwosci uzywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti_yet Re: pralka otwierana od góry IP: *.eranet.pl 18 lat temu polecilabym cos takiego: www.agito.pl/pralki/mastercook_pte_84.1532.42045.html akurat jest w promocji - moja kolezanka ma taka, bo jej lazienka jest mikroskopijnych rozmiarow i super sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: pralka otwierana od góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Whirlpool-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaKw Re: pralka otwierana od góry IP: *.lublin.enterpol.pl 18 lat temu Właśnie w tym miesiącu miałam ten sam problem.Po dużym zastanowieniu się i przeanalizowaniu ofert wybrałam Mastercook PTD 104. Ma bęben o ładowności do 5,5 kg,lekko się otwiera i ma estetyczny wygląd.Poza tym ma wyświetlacz czasu prania.Używam jej i jestem zadowolona.Nie polecano mi Candy(a taką wstępnie chciałam kupić) ani wirpoola. Odpowiedz Link Zgłoś