Gość: Anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Chaciałabym kupić cichy odkurzacz o dosyć dużej mocy zasysania i żeby nie miał drogich worków i filtrów. Jaki wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Cichy odkurzacz! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18 lat temu wpisywalem w wyszukiwarce przedmiotow haslo cichy odkurzacz i skreslalo mi zawsze jedno slowo albo cichy albo odkurzacz :) z tego wniosek ze raczej nie ma cichych odkurzaczy najcichszy jaki zna lazlem to ZUS 3365 69db cena jest w miare przestepna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caryla Re: Cichy odkurzacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Niestety o cichych odkurzaczach nie ma co marzyć. Jeśli cos ma duzą moc musi i produkować hałas. Ale w miarę tanie worki jak dla mnie- bo taniość to pojecie względne- ma LG do swoich odkurzaczy. A jesli chodzi o sam odkurzacz to mam www.ceneo.pl/;0159624-10.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Cichy odkurzacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu ja mam odkurzacz LG V-KC902HTMQ ,posiada filtr HEPA 13,i jest w mare cichy ,bardzo dobrze odkurza,z tym że jest bez workowy,ale to duży atut,jak dla mnie przynajmniej ja jestem z niego bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Cichy odkurzacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu a tu ,przesyłam stronę jak ktoś by chciał sie bliżej przyjrzeć temu odkurzaczowi www.nokaut.pl/odkurzacze/odkurzacz-lg-v-kc902htmq.html#zakladka=reviews Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luśka Re: Cichy odkurzacz! IP: *.poch.com.pl 18 lat temu Polecam ten mam go i na prawdę jest cichy! www.electrolux.pl/node37.aspx?categoryid=6747 Odpowiedz Link Zgłoś