Gość: renmik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu Muszę kupić nową . Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flydot Re: suszarka do włosów 18 lat temu Dopilnuj żeby emitowała jony, to zapobiega elektryzowaniu się włosów. Wybierz też taką, która ma trzy stopnie temperatury strumienia powietrza, zimny, ciepły i gorący. Uważam, że to niezbędne, poza tym im większą mamoc tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: suszarka do włosów IP: *.adsl.inetia.pl 18 lat temu Ja po doswiadczeniach z suszarkami ze sklepu z AGD postanowilam kupic suszarkę w sklepie fryzjerskim. I jestem bardzo zadowolona. wlosy są miękie, nie przesuszone i nie elektryzują się. Poza tym takie suszarki są przystosowane do długiego uzytkowania. Wadą jest cena.... Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: suszarka do włosów 18 lat temu Suszarki z jonizatorami i wieloma bajerami, także profesjonalne, są jakosciowo rzeczywiście bardzo dobre jednak duże i ciężkie. Kupiłam taką i w ogóle nie używam bo meczą mi sie ręce mimo, że włosy mam średniej długości. Dużą suszarką /pominąwszy już jej wagę/ niewygodnie jest samemu manipulować przy głowie. To warto też mieć na uwadze. Chyba, ze suszenie polega jedynie na rozdmuchiwaniu włosów przez kilka minut, bez zadnych szczotek itp, to wtedy tak. Odpowiedz Link Zgłoś