lukrecja34 18 lat temu o bardzo nietypowym kształcie? jest z przezroczystego szkła i w zakamarkach brązowy nalot i kamień od wody.niestety-kształt wazonu wyklucza jego wyczyszczenie metodami tradycyjnymi.proszę o rady pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1kaczor1 Re: jak doczyścić wazon? 18 lat temu Kup hagesan błękitny ,popryskaj nim wm=nętrze wazonu i po pół godzinie wypłucz ciepłą wodą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb111 Re: jak doczyścić wazon? IP: *.238.90.1.ip.airbites.pl 18 lat temu Spróbój wlać do wody Domestosu , zostaw na kilka godzin a póżniej wypłucz wodą. Ja tak robię i mam ładnie umyte. Napisz czy pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
kocinamber Re: jak doczyścić wazon? 18 lat temu Ja rozpuszczam w wazonie tabletkę Corega tabs, cały kamień schodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: jak doczyścić wazon? IP: *.ip.netia.com.pl 18 lat temu Gdezieś słyszałam, że do długich i wąstkich wazonów można na dno wsypać torchę ryży, wlac wody i płynu do naczyń i potrząsać wazonem i potrząsać... Odpowiedz Link Zgłoś