kasiaa_27 18 lat temu Czy wiecie jak zachowują się kołdry silikonowo-poliestrowe? Jaka jest ich "żywotność". Słyszałam różne opinie i nie wiem czy taką warto kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: coś na temat kołder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Nie wiem jakie to są kołdry silikonowo-poliestrowe. Ja mam z taką z wypełnieniem silikonowym, którą można prać w 90st. Jestem bardzo zadowolona, bo jest lekka i ciepła (no i wyprać łatwo można). Użytkujemy ją już kilka lat (hmm, nie wiem ile, chyba ok. 3-4 lat), syn ma także poduszkę z takim wypełnieniem. My z mężem jeszcze mamy poduszki z pierza, ale przymierzam się do wymiany ich na te silikonowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaa_27 Re: coś na temat kołder 18 lat temu Rozumiem ze masz sam silikon? Bo te silikonowo-poliestrowe tez mozna prac w 90-ciu stopniach. Nie wiem czy wiele sie różnią od siebie ale dzieki za wypowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: coś na temat kołder 18 lat temu no ja niestety też nie wiem jak to jest z tym poliestrem ale silikonową polecam z czystym sumieniem.używamy już 11 lat,można prać w pralce,jest leciutka,ciepła zimą,chłodna latem i ja praktycznie nie widzę śladów zużycia. Odpowiedz Link Zgłoś