Gość: k IP: *.dolsat.pl 18 lat temu Chce kupić ekspres ciśnieniowy tylko nie wiem, której firmy. Poradźcie , a może jest jakaś lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maszmi Re: Krups czy Saeco? 18 lat temu Tylko Saeco,albo Jura.kupuje sie szwajcarskie albo wloskie ekspresy , ale nigdy niemieckich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM. Re: Krups czy Saeco? IP: *.toya.net.pl 18 lat temu Och, proszę Cię:) Mam Saeco Via Veneto, wiem że to nie jest "wypasiony" model, ale na moje potrzeby starcza. Po kilku miesiącach zaczął przeciekać-przy zdjętej rączce zaparzacza woda leciała niemal ciurkiem.Podczas parzenia kawy- kawa z wodą kroplami wycieka z plastikowej rączki zaparzacza, na to nawet wizyta w serwisie nie pomogła. Dodatkowo- kiepsko spienia mleko i tu na pewno Krups jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Krups czy Saeco? IP: 81.15.236.* 18 lat temu Też mam ten sam problem z tym modelem via weneto. Czy w końcu go naprawiłaś, proszę o odpowiedz na maila maniek@w.tkb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mzimu Re: Krups czy Saeco? IP: *.ztpnet.pl 18 lat temu Krups jest firmą francuską (nie mylić z niemieckim Krupp'em). U mnie najprostszy model działa bez zażutu od 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Krups czy Saeco? IP: *.spray.pl 18 lat temu Ja mam Saeco Talea Ring od roku, jest świetny ustawienia są bajecznie proste, ile chce się mieć kawy to ja decyduje, a nie maszyna, dobrze spienia mleko, a docelowo można później dokupić mleczną wyspę. Polecam ten model. Pianka z mleka wychodzi jak reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Krups czy Saeco? IP: *.spray.pl 18 lat temu Krups jest niemiecki, a nie francuski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mzimu Re: Krups czy Saeco? IP: *.sulechow.pl 18 lat temu Przepraszam Masz rację - niemiecki. Części do serwisu do mojego ekspresu przysyłano z Paryża - z tąd moje przekonanie o francuskim rodowodzie firmy. Zapomniałem o istnieniu "globalnej wioski". Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkan Re: Krups czy Saeco? 18 lat temu Warte uwagi są ekspresy Gaggia. Więcej infrmacji znajdziesz na www.caffeprego.pl/phpBB2/index.php? sid=6d7b2cb178eaa58af5f19d4a77b0a04d . Tam dowiesz się wszystkiego o kawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karakas Re: Krups czy Saeco? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11 lat temu Gaggia to tez Saeco... moim zdaniem ekspresy godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sagittarius_84 Re: Krups czy Saeco? 18 lat temu Saeco - Nina Bar. Kawa jak marzenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawusia Re: Krups czy Saeco? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu 1. Ten temat już był 2. Miałam przez 2 lata Saeco, teraz mam Krups, który mi bardziej odpowiada ale zaznaczam wszystko zależy od ceny i modelu jaki zakupisz. Pozdrawiam i życzę smakowitej kawusi :) Odpowiedz Link Zgłoś