Dodaj do ulubionych

Piękno zmiennym jest

IP: 158.126.246.* 23 lata temu
To dobry artykui ale MERLIN MANROE pokazala sie nago przed
kamera, ale film nie zostal dokoniczony ponievarz aktorka
zmarla. Lecz zostal nakrecony program z zlonczonymi ujeciami i
tak powstala krotka komedia, i mozna go obejrzec pod koniec
programu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Alex Nie ma brzydkich kobiet, czasami IP: 195.193.167.* 23 lata temu
      brakuje tylko alkoholu...
    • Gość: Indianka Re: Piękno zmiennym jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      zgadzam sie zupelnie.Kobiece jksztalty gora.Z pewnoscia piekniejsza jest
      kobieta ,ktora akceptuje siebie,swoje cialo,szerokie biodra czy biust niz taka
      co sie glodzi i odbiera sobie wszystkich przyjemnosci w zyciu.Dla mnie idealem
      byla Merlin,nie byla idealem odpowiadajaym klasycznym kanonom poiekna,ale byla
      naturalna,kobieca,wrazliwa,piekna rowniez.Byla po prostu kobieta.
    • Gość: Przewrotna Re: Piękno zmiennym jest IP: 213.25.35.* 22 lata temu
      Jestem szczupła, więc niemodna, niech ktoś da dietę na przybycie kilo (jem dużo
      i wszystko, ale to nie działa)
    • Gość: butterfly Re: Piękno zmiennym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      a mi sie podoba ta niesamowiat chudość, chude ejst piękne
    • Gość: Lilith Re: Piękno zmiennym jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21 lat temu
      Mysle ze temat kanonu piękna powinniśmy rozważać nie tylko na płaszczyżnie
      upływających lat i zmieniających sie wraz z nim upodobań. Musimy pamiętac ze
      piekno ma swoje różne oblicza nie tylko jeśli bierzemy pod uwage epoki lub
      odmienne narodowości. Zupełnie inne ideały piękna istnieją również w obrębie
      tej SAmej kultury. I tak na przykład w dyskotece pięknościa będzie opalona,
      bląd i bardzo szczupła kobieta podczas gdy na koncercie metalowym to raczej
      blada,ciemnowlosa dziewczyna o kobiecych kształtach będzie zwracała
      uwagę.Podsumowując, jestem przekonana że jeden kanon piekna po prostu nie
      istnieje bo każdemu z nas podoba się coś innego a o gustach sie przeciez nie
      dyskutuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka