g0ch2610 23 lata temu Przypalilam żelazko. Rozgrzanym do czerwoności zaczęlam prasować "plastikowy materiał" - jest całe ulepione- jak się tego pozbyć??? prosze pomóżcie zelazko nie jest moje :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Linn Re: problem z żelazkiem IP: *.dialup.tiscali.it 23 lata temu Nie wiem, jak bardzo plastikowy. Ja zagotowuje ocet, mocze w nim wate i czyszcze zelazko. Odpowiedz Link Zgłoś
erpa Re: problem z żelazkiem 23 lata temu Całe życie robie tak: jak żelazko się przypali, to sypię na papier albo ścierkę dużo soli i prasuję ję gorącym żelazkiem, co chwilę ją zmieniając. Przy odrobinie wytrwałości, zawsze wszystko schodzi do czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: problem z żelazkiem 23 lata temu erpa napisała: > Całe życie robie tak: jak żelazko się przypali, to sypię na papier albo ścierkę > > dużo soli i prasuję ję gorącym żelazkiem, co chwilę ją zmieniając. Przy > odrobinie wytrwałości, zawsze wszystko schodzi do czysta. ale sÓl na MOKRĄ ŚCIERKE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: problem z żelazkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu bardzo, bardzo zaschnięte plamy czyszczę pianką do czyszczenia grilla schodzi jak ta lala pozdrv. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: problem z żelazkiem 23 lata temu g0ch2610 napisała: > Przypalilam żelazko. Rozgrzanym do czerwoności zaczęlam prasować "plastikowy > materiał" - jest całe ulepione- jak się tego pozbyć??? prosze pomóżcie > zelazko nie jest moje :)) KIEDYS TEZ TAK ZROBILAM I poczekalam za wystyglo po czym zdjelam te usmazona folie - po prostu pociągnelam i aeszlo cale sprubuj moze sie uda pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś