Gość: misia IP: 193.17.14.* 18 lat temu Jaki podkład dla cery z rozszerzonymi porami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
am-a2 Re: Jaki?? 18 lat temu czyli jak rozumię pytanie to podkład do cery tłustej ,napewno musi być matujący i też zależy ile masz lat ,ja osobiście mam cerę tłustą i używam na przemian firmy Oriflame(jak jest w promocji)lub Lirene MATTE 7h.oczywiście kolor to już sama musisz sobie dobrać. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: Jaki?? 18 lat temu ja też używam Lirene Matte 7h mimo, ze mam reczej cerę suchą, ale nie lubie jak cera się świeci. Zawsze przed makijażem używam kremów nawilżających, a na nic regenerujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Jaki?? IP: 193.17.14.* 18 lat temu Chodzi o cerę tłustą,dojrzałą...Już mi ręce opadają,co kupię to niewypał.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
am-a2 Re: Jaki?? 18 lat temu ja mam 42 lata i te co poprzednio podkłady napisałam używam i uważam że są dobre.polecam spróbuj ich i napisz czy tobie też odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jaki?? IP: *.dolsat.pl 18 lat temu Dla mnie najlepszy jest Vichy Norma Teint. Po wielu próbach własnie ten dla mojej cery jest naj, naj( matuje naprawdę). Też mam cerę tłustą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha666 Re: Jaki?? IP: *.chelm.mm.pl 18 lat temu ja polecam lirene city matt fluid matująco-wygładzający.super kosmety i w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś