kol.3 18 lat temu Mam kupić kuzynce na imieniny suszarko-lokówkę. Czy ktoś słyszał i jakimś dobrym modelu? z jakiej firmy? Na co zwrócić uwagę? Jeśli macie jakieś doświadczenia podzielcie się, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vinca_minor Re: suszarko-lokówka 18 lat temu Ja mam taką www.allegro.pl/item483933888_mega_promocja_suszarko_lokowka_babyliss_za_45zl.html Moim zdaniem jest świetna. Ta duża nakładka jest ceramiczna i po jej użyciu włosy są gładkie i błyszczące. Można jej też używać jak zwykłej suszarki. Nie żałuję, że ją kupiłam. Moje koleżanki też takie mają i bardzo sobie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka13 Re: suszarko-lokówka 18 lat temu niestety wiele zalezy od typu wlosow, fryzur jakie sie wymysla itd. najlepiej skonsultowac sie z kuzynka bo producentow jest wielu ale nie wszystkie typy musza jej pasowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: suszarko-lokówka 18 lat temu Ona ma proste włosy, obcięte krótko. Suszarko-lokówka ma jej służyć do "podnoszenia" włosów i modelowania, chodzi o to by się nie szarpać osobno z suszarką i szczotką. Odpowiedz Link Zgłoś
paniiwonka1 Re: suszarko-lokówka 18 lat temu pytanie o zacytowaną suszarko-lokówkę z allegro za 45 zł: czy ta szczotka sama się obraca i nawija i odwija włosy a ja sobie tylko tak trzymam czy musze wykonywać ręczne wygibasy przed lustrem? Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl Re: suszarko-lokówka 18 lat temu fajna jest lokowka Braun - ma 3 koncowki - duza i mala szczotke i grzebien, podnoszony wlosy od nasady. Kosztuje niecale 100zl chyba. mam taka i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś