Gość: Marynarz IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 23 lata temu Ja uprawiam z żoną seks kilka razy dziennie. Będę żył wiecznie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peter.steele Re: Seks na receptę 23 lata temu Ide sie pociąc nie mam z kim uprawiac sexu buu czy mam umierac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Viziro Re: Seks na receptę IP: *.ds2.univ.gda.pl 23 lata temu Wszystko umiera, stary ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sens Re: Seks na receptę IP: *.dip.t-dialin.net 23 lata temu jedz pod Torun czy kazde inne wieksze miasto, duzo tam prawdziwek, przyjemniejsze, to niz sie ciac, oczywiscie gozi AIDS, dlatego z guma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koala Re: Seks na receptę IP: *.chello.pl 23 lata temu Czy ten opis dotyczy sexu dla sexu czy raczej sexu z ukochana osoba?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORADCA Re: Seks na receptę IP: 212.244.93.* 23 lata temu TE MARYNARZ CO ROBI TWOJA ŻONA JAK TY PŁYWASZ. WYDAJE MI SIĘ ŻE BĘDZIE ŻYŁA WIECZNIE I JESZCZE JEDEN DZIEŃ. POZDROWIENIA DLA FLOTY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotka Re: Seks na receptę IP: 213.17.241.* 22 lata temu seks z młodszym facetem to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Seks na receptę IP: *.proxy.aol.com 23 lata temu przykladem sa prostytutki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Seks na receptę IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 23 lata temu Gdzie takie recepty wypisują i w których "aptekach" realizować , i czy są zniżki ? - końcu chodzi o nasze zdrowie i samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Viziro Re: Seks na receptę IP: *.ds2.univ.gda.pl 23 lata temu ...i czy kasa chorych refunduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystrzak Re: Seks na receptę IP: 193.59.95.* 23 lata temu Ja też uprawiam z żoną seks kilka razy dziennie. Ale winien Wam jestem małe wyjasnienie - jest to żona Marynarza wpisanego powyżej. Faktycznie bedzie długowieczna, bo ona robi to kilkanascie razy dziennie (ale trzeba przyznać, że jest w tym dobra) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Seks na receptę IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 23 lata temu Do Bystrzaka. No to masz fajnie, moja żona ma 58 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Seks na receptę IP: *.k260.webspeed.dk 23 lata temu To juz wiem, czemu moj zapracowany chlopak nie ma blyszczacych wlosow. Szkoda tylko, ze szybciej umre przez niego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASKA Re: Seks na receptę IP: 195.116.63.* 23 lata temu UWAZAM ZE SEKS Z UMIAREM I PO BOZEMU NIKOMU NIE ZASZKODZIL .TYLKO CZLOWIEK CZUJE SIE WSPANIALE PO DOBRYM SEKSIE I ZYC SIE CHCE TRZEBA KOCHAC SIE TYLKO Z TYM JEDYNYM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warzygarniec Re: Seks na receptę IP: *.pl / 192.168.2.* 23 lata temu No i dobrze, bo nie lubię joggingu. Natomiast żona gen. Zajączka miała inną receptę na młodość. Na noc miska zimnej wody z lodem, włożyć pod łóżko, wietrzyć, lekko się przykrywać. W wieku 50 lat wzbudzała pożądanie swą urodą wśród młodych szwoleżerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Viziro Re: Seks na receptę IP: *.ds2.univ.gda.pl 23 lata temu Ale czy nie była przez to oziębła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciumcia Re: Seks na receptę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu Ja dodam, że była wegetarianką i dużo spacerowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Seks na receptę IP: *.tkdami.net / 172.16.9.* 23 lata temu No tak, coś w tym jest. Zapisujmy sobie więc tę receptę jak najczęściej. /Problem tylko w tym - co jesli ktoś chciałby ciągle ciągle i więcje i jeszcze i jeszcze...:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Seks na receptę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23 lata temu To ja w takim razie długo nie pociągne bo seksu nie mam prawie wogule.Jak się zakocham to nikt tego nieodwzajemnia,a na chodzenie po agencjach towarzyskich mnie nie stać.Zresztą to i tak po co to pisze - będziecie się śmiać,ale śmiejcie się i tak mam to gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazka Re: Seks na receptę IP: *.ri.ri.cox.net 23 lata temu Tomku, nie martw sie. W Twoim klubie jest wiele osob. Ja takze! Caluski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O. Re: Seks na receptę IP: *.bci.net.pl 23 lata temu Tia, fantastycznie ja predzej wyladuje w psychiatryku z depresja, ze mnie nikt nie chce. Zadaja tylko glupie pytania "czemu taka dziewczyna jak ty nie ma faceta?" a umowic to sie nikt nie chce do kitu takie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do O Re: Seks na receptę IP: 130.219.2.* 23 lata temu Nie rozumiem dlaczego w erze internetu tak trudno znalezc partnera. Moim zdaniem internet zostal wynaleziony zeby latwiej spiknac parke. Przeczytaj powyzszy post Tomka, i umow sie z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz.. Seks na receptę....penis IP: 80.48.251.* 23 lata temu to piękne stworzenie :) i przedłuża życię jak wynika :) Trochę edukacji o nim: www.penisy.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Seks na receptę-a moj zwiazek sie rozpadl... IP: *.swic.dialup.inetia.pl 23 lata temu ...wiec teraz czeka mnie jogging poranny, musze przejsc na diete..., muszę zacząc stosowac wiecej odzywek na moje włosy..., uzywac kremów rozswietlajacych moja cere...,biorac pod uwage to , ze mam 26 lat to nie wiem jak dlugo jeszcze pociagnę...cholera, a tu zima idzie i chcialabym pojezdzic na nartach, ale nie wiem czy dozyję:)... Męzczyzni RATUUUNKUUU!!!! o, kurcze jeszcze musze sprawdzic moje IQ...az sie boję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekin Seks na receptę refundowany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23 lata temu Ten przewrotny racjonalizm doprowadzi nas za 50 lat do seksu tak nudnego jak przemówienia Gomółki. Czar seksu zamieniony na dotlenianie. Chłopaki, musimy więcej odmawiać. Niech cipka nadal będzie rarytasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwy Seks na receptę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu .. no i ile radosci i szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepewny Re: Seks na receptę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu .. nawet jak jestes w morzu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Seks na receptę IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 23 lata temu a jak cie samochod przejedzie albo sie utopisz marynarzu?to i sex nie pomoze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Chyba masz zone od kilku dni IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23 lata temu j.w. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darck Re: Seks na receptę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu Paranoja, ludzie tak malo uprawiaja sportu, ze nawet wysilek podczas seksu liczony jest w kaloriach. Jesli chcesz byc zdrowy i miec kondycje lepiej uprawiaj sport, biegaj jezdzij na rowerze, a nie licz spalane kalorie po jednym spacerku :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al3 Re: Seks na receptę IP: *.statsbiblioteket.dk 23 lata temu racja,ze paranoja...owszem taka stymulacja pobuza niektore narzady wewnetrzne ale jezeli pobudzenie jest niewlasciwe i za duze moze doprowadzic do powaznych chorob, np. nerek, serca, itd. Lesbijki maja problem z nadwaga bo stosowane przez nie pobudzeni powoduje zatrzymanie wody w organizmie. Nastepna sprawa zbyt czeste wytryski powoduja depresje i oslabienie calego organizmu. He,he.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megawieprz Re: Seks na receptę IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 23 lata temu Humor anty babski w najlepszym wydaniu www.megawieprze.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzak Re: Seks na receptę IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23 lata temu Pewnie wielu z was zadaje sobie pytanie „na co komu własna kobieta?”. Rzeczywiście – odpowiedź nie jest łatwa, a im dłużej człowiek się zastanawia tym bardziej jest przekonany, że życie bez baby jest wygodniejsze, przyjemniejsze, no i oczywiście o wiele oszczędniejsze. No bo tak naprawdę do czego nam może być potrzebna kobieta w domu. Niektórzy z was bez zastanowienia odpowiedzą: -seks. Ok., na początku jest (zazwyczaj) fajnie. Ale później nie jest już tak różowo. Dlaczego? Ano dlatego, że są następujące rodzaje kobiet: Do pierwszego należą kobiety dla których seks jest obojętny, wręcz go nie lubią (uczucie to pogłębia się wraz z upływającym czasem, co niekiedy nie jest takie złe dla faceta) Gdy taka baba zadomowi się już na dobre w twojej chacie i poczuje się zbyt pewnie nagle zaczynają dopadać ją niezwykle częste ataki migreny, uniemożliwiające rzecz jasna odbycie stosunku. Oczywiście to tylko jedna z całego wachlarza wymówek. Inne takie jak przedłużająca się miesiączka, przemęczenie pracą czy specjalne wywołanie kłótni w celu obrażenia się są dokładnie przez babę opracowane i wyćwiczone. Jeśli jesteś uparty i jednak nalegasz na seks, to niejednokrotnie baba patrzy na ciebie jak na jakiegoś niewyżytego erotomana lub zboczeńca. Jeśli masz szczęscie to da ci dupy z łachą raz w tygodniu (choć zazwyczaj będzie to raz na miesiąc). Na więcej nie masz co liczyć. Jeśli jesteś zaś niesamowitym szczęściarzem to być może nawet będzie udawała, że ma orgazm dla podniesienia twojego ego. Tak więc, czy warto dla seksu wiązać się z taką kobietą? Jeśli policzysz jakie musisz ponieść wydatki na utrzymanie baby, żeby sobie z rzadka pociupciać to na pewno dojdziesz do wniosku, że znacznie taniej wyjdzie pójść raz w tygodniu do agencji. Tam przynajmniej bez marudzenia panienka zrobi ci upragnionego loda i w dodatku nie będzie przy tym marudziła, a ty poruchasz sobie jak chcesz i w którą dziurę chcesz. Drugi rodzaj kobiet to te niewyżyte seksualnie. Istoty takie nie potrafią zrozumieć, że po 15 minutowym numerku nie masz ochoty na więcej i jedyną rzeczą o której w tej chwili marzysz jest walnięcie w kimę. Na początku seks z tego typu kobietą rajcuje jak cholera, ale szybko się przejada. Efektem tego są zaburzenia wzwodu, które twoja partnerka traktuje jak oznakę braku miłości. Narażony jesteś więc na wieczne kłótnie i podejrzenia o zdradę. -Jaka kurwa zdrada – myślisz sobie, skoro na widok gołej kobity robi ci się źle. Tak więc po pewnym czasie dla świetego spokoju musisz faszerować swoje ciało różnymi specyfikami mającymi na celu przywrócenie dawnej potencji. Nie zapominaj wszakże, iż środki te wpływają destrukcyjnie na twój organizm, a także na stan twojego portfelu. Dlatego też jeżeli zadziała u ciebie system samoobrony przed zniszczeniem zrywasz taki związek, a mniej więcej po 3 –4 miesiącach znowu możesz patrzeć na kobiety. Nie popełniasz jednak tego samego błędu a dochodzisz do wniosku, że najlepszym wyjściem będzie pójść raz w tygodniu do agencji ... Trzeci rodzaj kobiet to takie, których upodobania i potrzeby seksualne są zbliżone do męskich. Niestety występowania takiego rodzaju kobiet w przyrodzie nie zaobserwowano. Jeśli nie seks, to być może powie ktoś, że baby mogą przydać się choćby do gotowania, prania bądź sprzątania. Owszem, ale czy wydatki poniesione na utrzymanie kobiety a korzyści z tego wynikające są aby na pewno wspólmierne ? Odpowiedź jest oczywista. A na co komu kucharka w domu w epoce „zupek w 5 minut” i innych udogodnień w postaci choćby tanich barów mlecznych, gdzie jedzenie smakuje o niebo lepiej od specjałow przyrządzanych przez naszą połowicę? Który z facetów nie potrafi wrzucić brudnych ciuchów do pralki? Owszem wymaga to dużego wysiłku, ale przecież w ostateczności mamy pralnie chemiczne. A sprzątanie? A kto o to dba? I tak jeśli kogoś zaprosisz do domu to z pewnością będą to twoi kumple, którym akurat „wystrój” twojej chałupy nie będzie przeszkadzał. Ostatni argument, jaki w tej chwili przychodzi mi do głowy jest potrzeba rozmowy. Wiadomo, ze z kumplami przez cały dzień gadać się nie da. Przychodzi czas powrotu do mieszkania, a wtedy co? Do kogo się odezwać? Już odpowiadam. Otóż jeśli właczysz sobie radio albo telewizor to szanse przeprowadzenia dialogu będziesz miał takie same jak z kobietą. Czyż nie? Każdy kto starał się przeprowadzić z kobietą normalną rozmowę wie o czym mówię. Reasumując: Baba z wozu, koniom lżej ! A co na to bojownicy i bojowniczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazka Re: Seks na receptę IP: *.ri.ri.cox.net 23 lata temu Coz, wydaje mi sie, ze Luzak nie trafil jeszcze na swoja babe... A szkoda.... Ja chyba tez jeszcze nie trafilam na swojego faceta, bo co trafiam, to jak kula w plot. Powodzenia, Luzak! Sobie tez tego zycze... Moze w koncu znajde faceta, co mnie bedzie chcial? I nic nie mam przeciwko robieniu loda, jak tylko bedzie chcial... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylka Re: Seks na receptę IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 23 lata temu Racje wyłożone przez Luzaka - super Tyle,że dotyczą również tzw drugiej strony. No, bo na co komu własny facet ??? W tym miejscu zapomnij o gotowaniu - reszta pokrywa się z w/w opisami .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Seks na receptę IP: *.connect.jgora.pl / 62.87.154.* 22 lata temu Luzak -świetne !.A zapomniałeś jeszcze dodać , że każda przed ślubem zapewnia,że z Tobą to pierwszy raz !.A tak naprawdę to większość z nich ma nie mniejszy staż od początkujących Panienek .I faktycznie ,choćwiększość z nas zle mówi o panienkach z agencji , tak nzaprawdę są one bardziej uczciwe od większości naszych wcześniej nieruszanych żon . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylka Re: Seks na receptę IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 23 lata temu Luzak - racje sa po Twojej stronie - tyle,że działają w obydwie. Bo ...po co komu własny facet?? Zapomnijmy o gotowaniu, no może jeszcze nie mówmy o miesiączce. Seks " z urzędu" wymagania jak w agencji.W dodatku cały egzemplarz do "obróbki" - ty się uwijaj , może się załapiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Seks na receptę IP: *.vif.net 22 lata temu Facet ,jestes strasznie zalamany,tylko nie wiem dlaczego czy Cie rzucila nastepna kochanka czy moze zona? Nie mysle zeby tak wielu zadawalo sobie pytanie Na co komu potrzebna kobieta? albo odwrotnie.Sa rozni ludzie,zgadzam sie ze nie zawsze dopasowani.No coz,jesli chodzi o sex to prawie nie ma kobiet dla ktorych sex jest czyms nie milym (poza problemem zdrowotnym )kobiety tak jak mezczyzni uwielbjaja sex ale...mezczyzni to z reguly egoisci i malo kiedy mysla o partnerce dla niektorych sex to tylko zaspokojenie samego siebie nie mysla o partnerce,zaspokoja siebie i usypiaja blogim snem a kobieta lezy obok i biedna czeka kiedy ten jej kogut wezmie sie za nia.Niestety on spi jak dziecie. Gwarantuje Wam ze po kilku takich nocach kobieta unika stosukow jak ognia.Nie dlatego zeby ukarac swojego nieudacznika ale dlatego ze poprostu po kazdym takim nie wyzytym stosunku kobieta choruje w czasie podniecenia,przy wstepnej grze i pieszczotach jej narzady rozrodcze sa bardzo przekrwione(jak meski czlonek) i kiedy nie nastapi orgazm (bo malzonek traktuje ja jak sztuczna laleczke) wtedy ma bolesci calego podbrzusza i wogole czuje ogolne rozbicie (zalezy od stanu podniecenia).Luzak jest niezadowolony z kobiet bo poprostu nie czuje sie zaspokojony i pewnie ma racje.Tylko nie wiemy ile latek ma jego kobieta badz miala?Luzak ,kobieta jest potrzebna mezczyznie tak jak mezczyzna jest potrzebny kobiecie tylko czy Ty aby myslisz dobrze o swojej partnerce? czy aby nie zachecasz jej do sexu slowami " dawaj dupy" piszesz ze do sexu starcza 15 min.To chyba czas dla ciebie,kobieta potrzebuje go duzo wiecej i nie dziw sie ze potem przed pojsciem do lozka wymawia sie migrena.Bo ona wie ze znowu zajaczek zrobi szybki numerek i odwroci sie do sciany.Po drugie nie licz na dobry sex kiedy przed snem akurat zwymyslasz zone za slona zupke,wystarczajaco jej zepsules humor i nie ma ochoty sie z toba kochac.Poruszyles temat ktory jest jak rzeka i nie da rady na niego odpowiedziec wyczerpujaco na lamach forum ale tylko facet nie zaspokojony sexualnie moze miec takie watpliwosci.Kobieta jest z Marsa mezczyzna z Jowisza to dwa rozne swiaty i warto je poznac po to zeby zycie z Tym Marsem czy Jowiszem bylo kochane .Ja zeby poznac mojego Jowisza czytam o nim i o jego psychice jest wiele swietnych ksiezek zeby poznac osobowosc kobiet i mezczyzn.Zycze powodzenia i spojrzyj na swoja polowe inaczej i nie dawaj jej tylko 15 min kochaj sie 150 min Odpowiedz Link Zgłoś
c.kowalska Re: Seks na receptę 23 lata temu Nie masz na to żadnej gwarancji, no chyba że wykorzystasz wsazówki zawarte w książce dr F. Dunas i Ph. Gpldberga "Wspaniały seks a zdrowie". Więcej szczegółów na stronie: www.republika.pl/wydawnictwo_soma a książkę można kupić wysyłkowo tu: www.dobreksiazki.pl Pozdrawiam, Cecylia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe Re: Seks i malzenstwo IP: 5.3.1R* / *.ext.ti.com 23 lata temu Nie zgadzam sie z Luzakiem. Jestem zonaty przez 90% swego doroslego zycia i uwazam, ze jest to dobra instytucja. Doceniam zalety fizyczne seksu ale podstawowa zaleta malzenstwa dla mnie lezy w strefie emocjonalnej, psychicznej. Przyjemniej jest wracac do domu, w ktorym czeka na Ciebie przyjacielski czlowiek. W pracy czasem jest lepiej, czasem gorzej. W domu oboje staramy sie aby bylo nam razem lepiej i jak narazie tak jest. Jest to szosty rok mojego trzeciego i najbardziej udanego malzenstwa. Statystyki mowia, ze okolo 70% doroslych ludzi w Stanach jest w stanie malzenskim, a okolo 95% szefow przedsiebiorstw jest zonatych lub zameznych. Moja konkluzja - pozostanie z stanie wolnym jest to bardziej pech niz wolny wybor. Zacytuje z Biblii "szukajcie a znajdziecie". Jesli ktos chce znalezc malzonka, to go znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Re: Seks na receptę IP: *.esnxr1.ras.tele.dk 22 lata temu Oksytocyna-hormon zmniejszajacy bol??? To chyba cos nowego!!! Przeciez to wlasnie przez oksytocyne co miesiac przezywamy meki, bo powoduje ona skurcze macicy. Jesli dobrze pamietam, to podczas stosunku wydziela sie endorfina- hormon szczescia i to wlasnie on zmniejsza bol. Chyba ktos powinien powtorzyc fizjologie!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Seks na receptę 22 lata temu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15674 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Seks na receptę IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 22 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Seks na receptę IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 22 lata temu sex jest extra......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Seks na receptę IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 22 lata temu Ale czy ona to przeżyje??? Odpowiedz Link Zgłoś