Dodaj do ulubionych

Seks na receptę

IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 23 lata temu
Ja uprawiam z żoną seks kilka razy dziennie. Będę żył wiecznie!
Obserwuj wątek
    • peter.steele Re: Seks na receptę 23 lata temu
      Ide sie pociąc nie mam z kim uprawiac sexu buu czy mam umierac ??
      • Gość: El Viziro Re: Seks na receptę IP: *.ds2.univ.gda.pl 23 lata temu

Wszystko umiera, stary ;P
      • Gość: Sens Re: Seks na receptę IP: *.dip.t-dialin.net 23 lata temu
        jedz pod Torun czy kazde inne wieksze miasto, duzo tam prawdziwek,
        przyjemniejsze, to niz sie ciac, oczywiscie gozi AIDS, dlatego z guma!!!
      • Gość: koala Re: Seks na receptę IP: *.chello.pl 23 lata temu
        Czy ten opis dotyczy sexu dla sexu czy raczej sexu z ukochana osoba??????
    • Gość: DORADCA Re: Seks na receptę IP: 212.244.93.* 23 lata temu
      TE MARYNARZ CO ROBI TWOJA ŻONA JAK TY PŁYWASZ. WYDAJE MI SIĘ ŻE BĘDZIE ŻYŁA
      WIECZNIE I JESZCZE JEDEN DZIEŃ. POZDROWIENIA DLA FLOTY.
      • Gość: dotka Re: Seks na receptę IP: 213.17.241.* 22 lata temu
        seks z młodszym facetem to jest to
    • Gość: Konrad Re: Seks na receptę IP: *.proxy.aol.com 23 lata temu
      przykladem sa prostytutki...
    • Gość: Mieszkaniec Re: Seks na receptę IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 23 lata temu
      Gdzie takie recepty wypisują i w których "aptekach" realizować , i czy są
      zniżki ? - końcu chodzi o nasze zdrowie i samopoczucie.
        ...i czy kasa chorych refunduje?
    • Gość: Bystrzak Re: Seks na receptę IP: 193.59.95.* 23 lata temu
      Ja też uprawiam z żoną seks kilka razy dziennie. Ale winien
      Wam jestem małe wyjasnienie - jest to żona Marynarza wpisanego
      powyżej. Faktycznie bedzie długowieczna, bo ona robi to
      kilkanascie razy dziennie (ale trzeba przyznać, że jest w tym
      dobra)
      • Gość: Marynarz Re: Seks na receptę IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 23 lata temu
        Do Bystrzaka. No to masz fajnie, moja żona ma 58 lat.
    • Gość: smutna Seks na receptę IP: *.k260.webspeed.dk 23 lata temu
      To juz wiem, czemu moj zapracowany chlopak nie ma blyszczacych
      wlosow. Szkoda tylko, ze szybciej umre przez niego :(
    • Gość: KASKA Re: Seks na receptę IP: 195.116.63.* 23 lata temu
      UWAZAM ZE SEKS Z UMIAREM I PO BOZEMU NIKOMU NIE
      ZASZKODZIL .TYLKO CZLOWIEK CZUJE SIE WSPANIALE PO DOBRYM SEKSIE
      I ZYC SIE CHCE TRZEBA KOCHAC SIE TYLKO Z TYM JEDYNYM
    • Gość: warzygarniec Re: Seks na receptę IP: *.pl / 192.168.2.* 23 lata temu
      No i dobrze, bo nie lubię joggingu. Natomiast żona gen. Zajączka
      miała inną receptę na młodość. Na noc miska zimnej wody z lodem,
      włożyć pod łóżko, wietrzyć, lekko się przykrywać. W wieku 50 lat
      wzbudzała pożądanie swą urodą wśród młodych szwoleżerów.
        Ale czy nie była przez to oziębła?
        • Gość: Ciumcia Re: Seks na receptę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu
          Ja dodam, że była wegetarianką i dużo spacerowała :)
    • Gość: Ania Re: Seks na receptę IP: *.tkdami.net / 172.16.9.* 23 lata temu
      No tak, coś w tym jest. Zapisujmy sobie więc tę receptę jak
      najczęściej. /Problem tylko w tym - co jesli ktoś chciałby
      ciągle ciągle i więcje i jeszcze i jeszcze...:)?
    • Gość: Tomek Seks na receptę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23 lata temu
      To ja w takim razie długo nie pociągne bo seksu nie mam prawie wogule.Jak
      się zakocham to nikt tego nieodwzajemnia,a na chodzenie po agencjach
      towarzyskich mnie nie stać.Zresztą to i tak po co to pisze - będziecie się
      śmiać,ale śmiejcie się i tak mam to gdzieś
      • Gość: ok Re: Seks na receptę IP: 80.55.98.* 23 lata temu
        hehe ?:)
      • Gość: Grazka Re: Seks na receptę IP: *.ri.ri.cox.net 23 lata temu
        Tomku, nie martw sie. W Twoim klubie jest wiele osob. Ja takze! Caluski!
    • Gość: O. Re: Seks na receptę IP: *.bci.net.pl 23 lata temu
      Tia, fantastycznie
      ja predzej wyladuje w psychiatryku z depresja, ze mnie nikt nie chce.
      Zadaja tylko glupie pytania "czemu taka dziewczyna jak ty nie ma faceta?" a
      umowic to sie nikt nie chce
      do kitu takie zycie
      • Gość: Do O Re: Seks na receptę IP: 130.219.2.* 23 lata temu
        Nie rozumiem dlaczego w erze internetu tak trudno znalezc partnera. Moim
        zdaniem internet zostal wynaleziony zeby latwiej spiknac parke. Przeczytaj
        powyzszy post Tomka, i umow sie z nim.
    • Gość: zobacz.. Seks na receptę....penis IP: 80.48.251.* 23 lata temu
      to piękne stworzenie :)
      i przedłuża życię jak wynika :)

Trochę edukacji o nim:
      www.penisy.glt.pl
    • Gość: Em Seks na receptę-a moj zwiazek sie rozpadl... IP: *.swic.dialup.inetia.pl 23 lata temu
      ...wiec teraz czeka mnie jogging poranny, musze przejsc na diete..., muszę
      zacząc stosowac wiecej odzywek na moje włosy..., uzywac kremów
      rozswietlajacych moja cere...,biorac pod uwage to , ze mam 26 lat to nie wiem
      jak dlugo jeszcze pociagnę...cholera, a tu zima idzie i chcialabym pojezdzic
      na nartach, ale nie wiem czy dozyję:)...
      Męzczyzni RATUUUNKUUU!!!!
      o, kurcze jeszcze musze sprawdzic moje IQ...az sie boję...
    • Gość: Rekin Seks na receptę refundowany IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23 lata temu
      Ten przewrotny racjonalizm doprowadzi nas za 50 lat do seksu tak nudnego jak
      przemówienia Gomółki. Czar seksu zamieniony na dotlenianie. Chłopaki, musimy
      więcej odmawiać. Niech cipka nadal będzie rarytasem.
    • Gość: szczęśliwy Seks na receptę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu
      .. no i ile radosci i szczęścia...
    • Gość: niepewny Re: Seks na receptę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu
      .. nawet jak jestes w morzu..
    • Gość: xxx Re: Seks na receptę IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 23 lata temu
      a jak cie samochod przejedzie albo sie utopisz marynarzu?to i sex nie pomoze!
    • Gość: er Chyba masz zone od kilku dni IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23 lata temu
      j.w. :)
    • Gość: Darck Re: Seks na receptę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu
      Paranoja, ludzie tak malo uprawiaja sportu, ze nawet wysilek podczas seksu liczony jest w kaloriach. Jesli chcesz byc zdrowy i miec kondycje lepiej uprawiaj sport, biegaj jezdzij na rowerze, a nie licz spalane kalorie po jednym spacerku :).
      • Gość: al3 Re: Seks na receptę IP: *.statsbiblioteket.dk 23 lata temu
        racja,ze paranoja...owszem taka stymulacja pobuza niektore narzady wewnetrzne
        ale jezeli pobudzenie jest niewlasciwe i za duze moze doprowadzic do powaznych
        chorob, np. nerek, serca, itd. Lesbijki maja problem z nadwaga bo stosowane
        przez nie pobudzeni powoduje zatrzymanie wody w organizmie.
        Nastepna sprawa zbyt czeste wytryski powoduja depresje i oslabienie calego
        organizmu.
        He,he..
    • Gość: Megawieprz Re: Seks na receptę IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 23 lata temu
      Humor anty babski w najlepszym wydaniu

www.megawieprze.prv.pl
      • Gość: Luzak Re: Seks na receptę IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23 lata temu
        Pewnie wielu z was zadaje sobie pytanie „na co komu własna kobieta?”.
        Rzeczywiście – odpowiedź nie jest łatwa, a im dłużej człowiek się zastanawia
        tym bardziej jest przekonany, że życie bez baby jest wygodniejsze,
        przyjemniejsze, no i oczywiście o wiele oszczędniejsze. No bo tak naprawdę do
        czego nam może być potrzebna kobieta w domu. Niektórzy z was bez zastanowienia
        odpowiedzą: -seks. Ok., na początku jest (zazwyczaj) fajnie. Ale później nie
        jest już tak różowo. Dlaczego? Ano dlatego, że są następujące rodzaje kobiet:

Do pierwszego należą kobiety dla których seks jest obojętny, wręcz go nie lubią
        (uczucie to pogłębia się wraz z upływającym czasem, co niekiedy nie jest takie
        złe dla faceta) Gdy taka baba zadomowi się już na dobre w twojej chacie i
        poczuje się zbyt pewnie nagle zaczynają dopadać ją niezwykle częste ataki
        migreny, uniemożliwiające rzecz jasna odbycie stosunku. Oczywiście to tylko
        jedna z całego wachlarza wymówek. Inne takie jak przedłużająca się miesiączka,
        przemęczenie pracą czy specjalne wywołanie kłótni w celu obrażenia się są
        dokładnie przez babę opracowane i wyćwiczone. Jeśli jesteś uparty i jednak
        nalegasz na seks, to niejednokrotnie baba patrzy na ciebie jak na jakiegoś
        niewyżytego erotomana lub zboczeńca. Jeśli masz szczęscie to da ci dupy z łachą
        raz w tygodniu (choć zazwyczaj będzie to raz na miesiąc). Na więcej nie masz co
        liczyć. Jeśli jesteś zaś niesamowitym szczęściarzem to być może nawet będzie
        udawała, że ma orgazm dla podniesienia twojego ego. Tak więc, czy warto dla
        seksu wiązać się z taką kobietą? Jeśli policzysz jakie musisz ponieść wydatki
        na utrzymanie baby, żeby sobie z rzadka pociupciać to na pewno dojdziesz do
        wniosku, że znacznie taniej wyjdzie pójść raz w tygodniu do agencji. Tam
        przynajmniej bez marudzenia panienka zrobi ci upragnionego loda i w dodatku nie
        będzie przy tym marudziła, a ty poruchasz sobie jak chcesz i w którą dziurę
        chcesz.

Drugi rodzaj kobiet to te niewyżyte seksualnie. Istoty takie nie potrafią
        zrozumieć, że po 15 minutowym numerku nie masz ochoty na więcej i jedyną rzeczą
        o której w tej chwili marzysz jest walnięcie w kimę. Na początku seks z tego
        typu kobietą rajcuje jak cholera, ale szybko się przejada. Efektem tego są
        zaburzenia wzwodu, które twoja partnerka traktuje jak oznakę braku miłości.
        Narażony jesteś więc na wieczne kłótnie i podejrzenia o zdradę. -Jaka kurwa
        zdrada – myślisz sobie, skoro na widok gołej kobity robi ci się źle. Tak więc
        po pewnym czasie dla świetego spokoju musisz faszerować swoje ciało różnymi
        specyfikami mającymi na celu przywrócenie dawnej potencji. Nie zapominaj
        wszakże, iż środki te wpływają destrukcyjnie na twój organizm, a także na stan
        twojego portfelu. Dlatego też jeżeli zadziała u ciebie system samoobrony przed
        zniszczeniem zrywasz taki związek, a mniej więcej po 3 –4 miesiącach znowu
        możesz patrzeć na kobiety. Nie popełniasz jednak tego samego błędu a dochodzisz
        do wniosku, że najlepszym wyjściem będzie pójść raz w tygodniu do agencji ...

Trzeci rodzaj kobiet to takie, których upodobania i potrzeby seksualne są
        zbliżone do męskich. Niestety występowania takiego rodzaju kobiet w przyrodzie
        nie zaobserwowano.

Jeśli nie seks, to być może powie ktoś, że baby mogą przydać się choćby do
        gotowania, prania bądź sprzątania. Owszem, ale czy wydatki poniesione na
        utrzymanie kobiety a korzyści z tego wynikające są aby na pewno wspólmierne ?
        Odpowiedź jest oczywista. A na co komu kucharka w domu w epoce „zupek w 5
        minut” i innych udogodnień w postaci choćby tanich barów mlecznych, gdzie
        jedzenie smakuje o niebo lepiej od specjałow przyrządzanych przez naszą
        połowicę? Który z facetów nie potrafi wrzucić brudnych ciuchów do pralki?
        Owszem wymaga to dużego wysiłku, ale przecież w ostateczności mamy pralnie
        chemiczne. A sprzątanie? A kto o to dba? I tak jeśli kogoś zaprosisz do domu to
        z pewnością będą to twoi kumple, którym akurat „wystrój” twojej chałupy nie
        będzie przeszkadzał.

Ostatni argument, jaki w tej chwili przychodzi mi do głowy jest potrzeba
        rozmowy. Wiadomo, ze z kumplami przez cały dzień gadać się nie da. Przychodzi
        czas powrotu do mieszkania, a wtedy co? Do kogo się odezwać? Już odpowiadam.
        Otóż jeśli właczysz sobie radio albo telewizor to szanse przeprowadzenia
        dialogu będziesz miał takie same jak z kobietą. Czyż nie? Każdy kto starał się
        przeprowadzić z kobietą normalną rozmowę wie o czym mówię.
        Reasumując: Baba z wozu, koniom lżej !

A co na to bojownicy i bojowniczki?

• Gość: Grazka Re: Seks na receptę IP: *.ri.ri.cox.net 23 lata temu
          Coz, wydaje mi sie, ze Luzak nie trafil jeszcze na swoja babe... A szkoda....
          Ja chyba tez jeszcze nie trafilam na swojego faceta, bo co trafiam, to jak kula
          w plot. Powodzenia, Luzak! Sobie tez tego zycze... Moze w koncu znajde faceta,
          co mnie bedzie chcial? I nic nie mam przeciwko robieniu loda, jak tylko bedzie
          chcial... :)
        • Gość: bazylka Re: Seks na receptę IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 23 lata temu
          Racje wyłożone przez Luzaka - super Tyle,że dotyczą również tzw drugiej strony.
          No, bo na co komu własny facet ??? W tym miejscu zapomnij o gotowaniu - reszta
          pokrywa się z w/w opisami ....
          • Gość: Adaś Re: Seks na receptę IP: *.connect.jgora.pl / 62.87.154.* 22 lata temu
            Luzak -świetne !.A zapomniałeś jeszcze dodać , że każda przed ślubem
            zapewnia,że z Tobą to pierwszy raz !.A tak naprawdę to większość z nich ma nie
            mniejszy staż od początkujących Panienek .I faktycznie ,choćwiększość z nas zle
            mówi o panienkach z agencji , tak nzaprawdę są one bardziej uczciwe od
            większości naszych wcześniej nieruszanych żon .
        • Gość: bazylka Re: Seks na receptę IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 23 lata temu
          Luzak - racje sa po Twojej stronie - tyle,że działają w obydwie. Bo ...po co
          komu własny facet?? Zapomnijmy o gotowaniu, no może jeszcze nie mówmy o
          miesiączce. Seks " z urzędu" wymagania jak w agencji.W dodatku cały egzemplarz
          do "obróbki" - ty się uwijaj , może się załapiesz.
        • Gość: iwona Re: Seks na receptę IP: *.vif.net 22 lata temu
          Facet ,jestes strasznie zalamany,tylko nie wiem dlaczego czy Cie rzucila
          nastepna kochanka czy moze zona? Nie mysle zeby tak wielu zadawalo sobie
          pytanie Na co komu potrzebna kobieta? albo odwrotnie.Sa rozni ludzie,zgadzam
          sie ze nie zawsze dopasowani.No coz,jesli chodzi o sex to prawie nie ma kobiet
          dla ktorych sex jest czyms nie milym (poza problemem zdrowotnym )kobiety tak
          jak mezczyzni uwielbjaja sex ale...mezczyzni to z reguly egoisci i malo kiedy
          mysla o partnerce dla niektorych sex to tylko zaspokojenie samego siebie nie
          mysla o partnerce,zaspokoja siebie i usypiaja blogim snem a kobieta lezy obok
          i biedna czeka kiedy ten jej kogut wezmie sie za nia.Niestety on spi jak
          dziecie. Gwarantuje Wam ze po kilku takich nocach kobieta unika stosukow jak
          ognia.Nie dlatego zeby ukarac swojego nieudacznika ale dlatego ze poprostu
          po kazdym takim nie wyzytym stosunku kobieta choruje w czasie podniecenia,przy
          wstepnej grze i pieszczotach jej narzady rozrodcze sa bardzo przekrwione(jak
          meski czlonek) i kiedy nie nastapi orgazm (bo malzonek traktuje ja jak
          sztuczna laleczke) wtedy ma bolesci calego podbrzusza i wogole czuje ogolne
          rozbicie (zalezy od stanu podniecenia).Luzak jest niezadowolony z kobiet bo
          poprostu nie czuje sie zaspokojony i pewnie ma racje.Tylko nie wiemy ile latek
          ma jego kobieta badz miala?Luzak ,kobieta jest potrzebna mezczyznie tak jak
          mezczyzna jest potrzebny kobiecie tylko czy Ty aby myslisz dobrze o swojej
          partnerce? czy aby nie zachecasz jej do sexu slowami " dawaj dupy" piszesz ze
          do sexu starcza 15 min.To chyba czas dla ciebie,kobieta potrzebuje go duzo
          wiecej i nie dziw sie ze potem przed pojsciem do lozka wymawia sie migrena.Bo
          ona wie ze znowu zajaczek zrobi szybki numerek i odwroci sie do sciany.Po
          drugie nie licz na dobry sex kiedy przed snem akurat zwymyslasz zone za slona
          zupke,wystarczajaco jej zepsules humor i nie ma ochoty sie z toba
          kochac.Poruszyles temat ktory jest jak rzeka i nie da rady na niego
          odpowiedziec wyczerpujaco na lamach forum ale tylko facet nie zaspokojony
          sexualnie moze miec takie watpliwosci.Kobieta jest z Marsa mezczyzna z Jowisza
          to dwa rozne swiaty i warto je poznac po to zeby zycie z Tym Marsem czy
          Jowiszem bylo kochane .Ja zeby poznac mojego Jowisza czytam o nim i o jego
          psychice jest wiele swietnych ksiezek zeby poznac osobowosc kobiet i
          mezczyzn.Zycze powodzenia i spojrzyj na swoja polowe inaczej i nie dawaj jej
          tylko 15 min kochaj sie 150 min
    • c.kowalska Re: Seks na receptę 23 lata temu
      Nie masz na to żadnej gwarancji, no chyba że wykorzystasz wsazówki zawarte w
      książce dr F. Dunas i Ph. Gpldberga "Wspaniały seks a zdrowie".
      Więcej szczegółów na stronie: www.republika.pl/wydawnictwo_soma

a książkę można kupić wysyłkowo tu:
      www.dobreksiazki.pl

Pozdrawiam, Cecylia
    • Gość: Joe Re: Seks i malzenstwo IP: 5.3.1R* / *.ext.ti.com 23 lata temu
      Nie zgadzam sie z Luzakiem. Jestem zonaty przez 90% swego doroslego zycia i
      uwazam, ze jest to dobra instytucja. Doceniam zalety fizyczne seksu ale
      podstawowa zaleta malzenstwa dla mnie lezy w strefie emocjonalnej, psychicznej.
      Przyjemniej jest wracac do domu, w ktorym czeka na Ciebie przyjacielski
      czlowiek. W pracy czasem jest lepiej, czasem gorzej. W domu oboje staramy sie
      aby bylo nam razem lepiej i jak narazie tak jest. Jest to szosty rok mojego
      trzeciego i najbardziej udanego malzenstwa.

Statystyki mowia, ze okolo 70% doroslych ludzi w Stanach jest w stanie
      malzenskim, a okolo 95% szefow przedsiebiorstw jest zonatych lub zameznych.
      Moja konkluzja - pozostanie z stanie wolnym jest to bardziej pech niz wolny
      wybor. Zacytuje z Biblii "szukajcie a znajdziecie". Jesli ktos chce znalezc
      malzonka, to go znajdzie.
    • Gość: Pipi Re: Seks na receptę IP: *.esnxr1.ras.tele.dk 22 lata temu
      Oksytocyna-hormon zmniejszajacy bol??? To chyba cos nowego!!! Przeciez to
      wlasnie przez oksytocyne co miesiac przezywamy meki, bo powoduje ona skurcze
      macicy. Jesli dobrze pamietam, to podczas stosunku wydziela sie endorfina-
      hormon szczescia i to wlasnie on zmniejsza bol. Chyba ktos powinien powtorzyc
      fizjologie!!
      • dorota20w Re: Seks na receptę 22 lata temu

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15674
        • Gość: marta Re: Seks na receptę IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 22 lata temu
        • Gość: marta Re: Seks na receptę IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 22 lata temu
          sex jest extra.........
    • Gość: dorota Re: Seks na receptę IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 22 lata temu
      Ale czy ona to przeżyje???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka