Gość: ewa IP: *.chello.pl 23 lata temu Co sądzicie o filtrach Brita? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maczek Re: filtr brita IP: *.acn.waw.pl 23 lata temu bardzo dobry polecam, ale należy często zmieniać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: filtr brita IP: *.we.client2.attbi.com 23 lata temu za czesto !!! Zalezy to chyba od jakosci wody w budynku Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: filtr brita 23 lata temu Gość portalu: kluba1 napisał(a): > za czesto !!! Zalezy to chyba od jakosci wody w budynku mam filtr,tzn dzbanek z filtrem brita.Nie uzywalam go miesiac.Czy ,aby go znow zaczac uzywac to musze zmienic filtr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: filtr brita IP: *.dialup.tiscali.it 23 lata temu Najprosciej byloby zbadac laboratoryjnie wode / po przejsciu przez filtr, albo prezd i po /. Wiekszosc filtrow to tzw. pic na wode / dokladnie zreszta /. Te naprawde dobre sa bardzo drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumek Re: filtr brita IP: 80.55.171.* 23 lata temu Ciekawe ile litrów wody mineralnej można kupić zamiast filtru i wkładów? Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: filtr brita 23 lata temu Uzywam filtra Britta od paru lat i jestem zadowolona. Woda u mnie fatalna, zawsze mialam dzbanek elektr. do wody (do herbaty) z osadem, to samo z maszyna do kawy. Teraz tego nie mam. Ale przyznam, ze slyszalam tez o jakichs bakteriach czy tp. Ja uzywam filtra na codzien, tzn. codziennie napelniam go na nowo. Podobno powinien byc w wodzie, wiec nie wiem co sie dzieje, jezeli ktos po przerwie chce napelnic woda. Odpowiedz Link Zgłoś
maczek100 Re: filtr brita 23 lata temu jeżeli nie był w wodzie to go najpierw namocz, a potem zainstaluj i pierwsze filtrowanie wylej dalej będzie ok. A zmieniać należy często bo nasza woda wg zagranicznych expertow to woda przemyśłowa a nie spożywcza Odpowiedz Link Zgłoś