gosia608 17 lat temu Mam problem z kwiatem doniczkowym.Nie znam nazwy.Można tu wkleić zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: Kwiaty-prośba 17 lat temu można wkleić link do zdjęcia umieszczonego gdzieś w necie o rady możesz też zapytać na fotoforum tematycznym kwiatowym/ogrodowym itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donia Re: Kwiaty-prośba IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17 lat temu Jakim doniczkowym?? Wklej zdjecie z tej internetowej kwiaciarni www.e-kwiaty.pl/ kupowałam tam kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronia Re: Kwiaty-prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu ja mam zaufanie do kwiaciarni e-kwiaty.pl maja piekne nbukiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: Kwiaty-prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Tylko uwazaj na poczte kwiatowa!! Nie zalezy im na klientac,to duza firma ale niestety wiele im brakuje,natomiast e-kwaty.p to mniejsza ale solidna firma,maja rabaty imieninowe,mozna napisac swoja dedykacje do bukiety. JA u nich kuowałam i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: formik Re: Kwiaty-prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Sprawdzałem opinie na róznych forach i najkorzystniej wypadaja www.e-kwiaty.pl/ postanowiłem zamówic bukiecik dla narzeczonej i stwierdzam,ze działaja szybko i na czas. Opinie sa jak najbardziej prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Kwiaty-prośba 17 lat temu Ale co z tym kwiatem jest nie tak? Zolknie, ma plamki na lisciach, gnije...o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: Kwiaty-prośba 17 lat temu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23256 Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Kwiaty-prośba 17 lat temu Idz na forum dom i ogrod, kwiaty w domy i moze tam znajdziesz rozwiazanie problemu. Ale jesli liscie zoltna to albo kwiatka zalalas, za duzo wody- mozesz go teraz podsuszyc i zmiejszych ilosc wody. Albo ma za duzo slonca - przestaw w inne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia608 Re: Kwiaty-prośba 17 lat temu Teraz spróbuje go wysuszyc, przestawilam do slonecznego pokoju,poprzednio stal w ciemniejszym...zobaczymy co z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś