Dodaj do ulubionych

sposoby na śliskie buty - ładnie proszę

23 lata temu
Właśnie kupiłam sobie nowe butki, cudo! Co z tego, przeszłam się do sklepu i
po drodze chyba z pięć razy miałam okazję wywinąć orła. Lodu na chodnikach
nie ma (tylko jakaś maź?) a moje nogi w nowych butach i tak się rozjeżdżały.
A co będzie jak przyjdzie prawdziwa zima? :((((((
Poradźcie co zrobić. Czy są jakieś sposoby na takie śliskie podeszwy?
Obserwuj wątek
    • Gość: aka Re: sposoby na śliskie buty - ładnie proszę IP: *.we.client2.attbi.com 23 lata temu
      zabki??
      • szymanka Re: sposoby na śliskie buty - ładnie proszę 23 lata temu
        >zabki??

przepraszam, ale nie rozumiem
        • Gość: mumek Re: sposoby na śliskie buty - ładnie proszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu
          Przejdź się do szewca (o ile któryś jeszcze przeżył). Oni znają sposoby na
          Twoje kłopoty.
    • Gość: mumek Re: sposoby na śliskie buty - ładnie proszę IP: *.piasta.pl 23 lata temu
      Kiedyś w którymś hipermarkecie widziałem samoprzylepne paski antypoślizgowe do
      przyklejenia na podeszwę.
      • Gość: stankiee Re: sposoby na śliskie buty - ładnie proszę IP: *.chomiczowka.waw.pl 23 lata temu
        Sposób krótkotrwały ale doraźnie pomaga: przylep pod spodem plaster lekarski
        (taki z taśmy odcinany).
        • Gość: Iza Re: sposoby na śliskie buty - ładnie proszę IP: *.dip.t-dialin.net 23 lata temu
          Ja mam dobry sposob na zimowe buty...zanim kupie sprawdzam podeszwe jak nie ma
          bierznika to odkladam na polke.
          Jak bylam mlodsza to tez zawsze patrzylam zeby ladne byly, dobrze ze z wiekiem
          rozum do glowy przychodzi.
          teraz jak wyjde na miasto to moge spokojnie lazic i przygladac sie jak inni sie
          slizgaja i co krok orla wywijaja.
          Moja rada na przyszlosc......kup sobie Dockers(y) na co dzien do chodzenia (sa
          naprawde super przechodzisz kilka zim) a te co masz zostaw sobie gdzies do
          wyjscia na impreze itp.
          • Gość: hgi Re: sposoby na śliskie buty - ładnie proszę IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 23 lata temu
            Iza ma 100% racji,ja rowniesz kupujac buty najpierw ogladam podeszwe,nawet jak
            kupuje sandalki na lato.
            • Gość: mumek Re: sposoby na śliskie buty - ładnie proszę IP: *.piasta.pl 23 lata temu
              Obie macie rację, a szymanka ma nadal problem z butami.
              • szymanka Re: sposoby na śliskie buty - ładnie proszę 23 lata temu
                fakt :) problem z butami mam nadal ale dziekuję za wszystkie rady
                Mumek, poszukam tych plastrów w supermarketach i odwiedzę szewca, może coś
                zdziała.
                Gdyby ktoś znał jeszcze jakiś sposób, to zapraszam do wpisywania :)
                • byhanya Re: sposoby na śliskie buty - ładnie proszę 23 lata temu
                  mozna w niektorych sklepach kupic samoprzylepne podeszwy. sa cienkie i w
                  poprzeczne prazkowane biezniki. Szewc powinien cos w zamian wymyslec! Napewno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka