Gość: ancymonka IP: 195.116.95.* 23 lata temu Jakie są wasze doświadczenia z większym czy mniejszym sprzętem tej firmy? Pieniądze wyrzucone w błoto czy można z tym żyć? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarolina Re: Clatronic 23 lata temu Mam toster - opiekacz do kanapek, dwie suszarki i żelazko od ładnych paru lat. Sprawdzają się bardzo dobrze, są całkowicie bezawaryjne. Odpowiedz Link Zgłoś
stankiee Re: Clatronic 23 lata temu Opiekacz do kanapek jest w koszu na śmieci (pękła rączka), ale suszarka do włosów od lat służy. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Clatronic 23 lata temu Ooo, właśnie, wentylator też mam, od trzech lat, każdego lata używany po parę do paręnastu godzin dziennie. Żyje i ma się dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LERA Re: Clatronic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu ŻELAZKO SZYBKO PADŁO WIĘCEJ NIE KUPUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Clatronic IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 23 lata temu Naprawiano mi trzykrotnie opiekacz do chleba, niestety w końcu sobie odpuściłam. Jedyne co się tej firmie udaje - to produkcja wentylatorów do wnętrz.Reszty nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Clatronic IP: *.acn.pl 23 lata temu Jak jakieś 8 lat temu kupowałam lokówkę tej firmy, to w sklepie powiedzieli mi, że jeśli się popsuje, to nie reperują jej, tylko dają nową i że wszystko zależy od egzemplarza. Moja chodzi bezproblemowo do tej pory. Zresztą mojej mamy też od ok. 7 lat. Ale jakiegoś poważniejszego i droższego sprzętu Clatronic raczej bym nie kupiła. Odpowiedz Link Zgłoś