marika776 17 lat temu Czy ktoś może polecić określony model cyfrowego aparatu fotograficznego firmy Kodak, którym można również "kręcić" filmiki (jak najdłuższe, w jak najlepszej jakości)? Z góry dziękuję za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssaczek Re: Szukam aparatu fot.Kodak 17 lat temu W przypadku aparatów cyfrowych Kodak to najgorsze badziewie!!!!!!! NIE POLECAM! JAKOŚCIOWO ODSTAJĄ I TO BARDZO! Jeśli kupować to: Nikon Sony Olympus Canon Panasonic www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/TOP-10_aparaty_cyfrowe_-_najlepszy_sprzet_na_wakacje_2008-681.html Co prawda z zeszłych wakacji, ale daje ogólny pogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl Re: Szukam aparatu fot.Kodak 17 lat temu poza tym ze to badziewie, to slyszalam ze podobno Kodak rok czy dwa lata temu zbankrutowal. Nie wiem czy to jest prawda, ale jesli tak, to to co jest na rynku do sprzedania to jakies nedzne resztki produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
marika776 No to miałam błędne informacje:/ 17 lat temu Przekonywali mnie, że Kodak jest najlepszy... Czy w takim razie ktoś może polecić jakikolwiek aparat, ale jakościowo jak najlepszy, głównie chodzi o te filmiki. Niestety ograniczenie kasowe, cena do ok. 800zl. Będę wdzięczna za porady czy wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: No to miałam błędne informacje:/ 17 lat temu Aparat to aparat i jest stworzony do robienia zdjęć, do filmów jest kamera i musisz się zastanowić co chcesz robić, możesz kupić aparat i robić śliczne zdjęcia z nędznymi filmikami albo kupić kamerkę i nakręcać filmiki przy okazji robiąc zdjęcia o średniej jakości. Za takie pieniądze to musisz się na coś zdecydować. www.e-cyfrowe.pl/praktica-dvc-5-4-fhd-kamera-cyfrowa-p-11006.html?PCID=51318_22 www.ceneo.pl/1455195 www.ceneo.pl/;0152389624-10.htm#productOpinions Odpowiedz Link Zgłoś