Gość: Misia IP: 193.17.14.* 17 lat temu Czy warto kupić ręczniki Kronborg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absit Jeśli ... 17 lat temu jakość tych ręczników jest podobna do pościeli tej firmy to nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cristi Re: Czy ... IP: *.xdsl.centertel.pl 17 lat temu Kupiłam w sierpniu zestaw bordowych ręczników Kronborg do nowej łazienki i.....masakra.Wszędzie pełno bordowych kłaczków, w wannie, na kremowej podłodze, mam dość tego "luksusu" Trzepanie i pranie nie pomaga, a paragon dawno w śmieciach.I wiecie co robię? wywieszam je tylko wtedy ,gdy mam gości bo się pięknie komponują kolorystycznie w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Czy ... IP: 194.11.24.* 17 lat temu A ja kupiłam.Postępowałam jak zalecił producent.I jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy ... IP: *.adsl.inetia.pl 12 lat temu Dostałam zestaw ręczników Kronborg na prezent ślubny. Bardzo się ucieszyłam, bo były puszyste i wyglądały pięknie. Po pierwszym praniu straciły puszystość i stały się "przyjemne" w dotyku niczym papier ścierny. Po kilku praniach (2-3) straciły kolor. Z ciepłego żółtego zrobiły się szaro-cytrynowo-zielone. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś