Dodaj do ulubionych

Gdzie robicie zakupy online?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu
Mam pytanie gdzie wy robicie zakupy przez internet?

Ja osobiście robię w:
merlin.pl
betterware.intelishop.pl (polecam)

Obserwuj wątek
    • batuminka Re: Gdzie robicie zakupy online? 17 lat temu
      od dawna na Allegro. Proszę sprawdźcie ułatwiający serwis www.alleszukacz.pl.
      Umożliwia on wyszukiwanie dwóch dowolnych,

interesujących Cię przedmiotów, znajdujących się w ofercie jednego sprzedającego.

Zakup dwóch przedmiotów z jednego źródła jest dużym ułatwieniem,

pozwala m.in. obniżyć koszty wysyłki.

Wraz z grupką znajomych stworzyliśmy go wychodząc

naprzeciw własnym potrzebom :)).

Proszę o opinie dotyczące alleszukacza,

które pozwolą go udoskonalić.
      • martas8 Re: Gdzie robicie zakupy online? 17 lat temu
        Od niedawna robię zakupy na allegro, głównie kosmetyki, zabawki, książki. Nie
        mam odwagi kupić np ubrań, bo co zrobię jak będą niedobre.
        • kryska_plu Re: Gdzie robicie zakupy online? 17 lat temu
          ja duzo rzeczy kupuje na allegro...poczawszy od klockow lego skonczywszy na
          szklach kontaktowych. nigdy sie nie zawiodlam.
        • molav Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu
          A to bardzo proste - allegro pozwala na wyszukiwanie sprzedających w pobliżu twojego miejsca zamieszkania. Wystarczy zawęzić parametry w obrębie np 20km i można samemu udać się po odbiór i sprawdzić czy pasują - albo umówić się na ewentualna wymianę
        • Gość: kati Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.play-internet.pl 13 lat temu
          Ja się odważyłam na bizuterię, kolczyki potem bransoletkę, bez jakiejkolwiek przyczyny oddaję w ciagu 10 dni jak mi nie pasuje lub nie odpowiada, ale maja b.czytelne opisy i zdjęcia b.dokładne.żadne ryzyko. www.szlachetne-precjoza.pl
    • kluchucha Re: Gdzie robicie zakupy online? 17 lat temu
      ja online kupuję praktycznie wszystkie akcesoria związane z komputerem.
      na przykład w tusz do drukarki zaopatruję się w sklepie drtusz.pl ,
      mają świetnej jakości zamienniki :)
    • cesarenerono Re: Gdzie robicie zakupy online? 17 lat temu
      Nigdzie.
      • annataylor Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu
        ja tez nie kupuje online, wole isc do sklepu i zobaczyc cos, doktnac
        zanim kupie.
        raz mi sie zdarzylo kupic tylko ksiazke w ksiegarni internetowej.
    • Gość: Andzaa Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: 195.116.115.* 17 lat temu
      Polecam gorąco wystarczysiec.pl/74266
      Szybko, bezpiecznie i do tego z wysokimi rabatami.
      Kupiłam tam mnówstwo rzeczy.
    • flying_citron Re: Gdzie robicie zakupy online? 17 lat temu
      Ja muszę się przyznać, że dość często robię zakupy w internecie. A tylko dlatego, że wszystko masz w jednym miejscu, nie musisz chodzić i jeszcze zamówiony produkt przywożą Ci do domu. Wygoda...
      Moim ulubionym sklepem jest Gianni Ferrara.
      Dość często zaglądam do nich i zawsze się na coś skuszę. To już chyba się kwalifikuje pod nałóg, ale tak kobiety mają, że lubią kupować i wydawać pieniądze.
      • brunetka19741014 Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu
        A ja tego sklepu nie polecam. Droga strasznie i wybór żaden.
    • Gość: Szaranka Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.tkk.pl 16 lat temu
      Ja preferuje głównie serwisy aukcyjne lub licytujące w dół. Ostatnio czesto
      przesiaduje na geloo.pl
    • Gość: Maja Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu
      ja różnie, często na Allegro, Merlin.pl. poza tym lubię "grzebać" w sieci w
      poszukiwaniu nowości. Ostatnio robiłam zakupy(bardzo udane:) na wyszczuplajaca.pl
      • Gość: lost Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: 212.244.210.* 16 lat temu
        Naprawdę polecam sklep betterware.intelishop.pl
        Przez jakiś czas był nieczynny ale ponownie ruszył.
    • wiedziemek Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu
      allegro
      i apteki internetowe (np. doz, bo czasem w aptece rzeczywistej nie ma)
      • Gość: gosc Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.adsl.inetia.pl 16 lat temu
        Jak chce kupic konkretna rzecz to korzystam z ceneo, skapca itp a
        potem kieruje sie ceną i opiniami o sklepie. Oczywiscie allegro,
        ebay a artykuly spozywcze to a.pl lub alma24.pl
        • cytryna370 Zależy jakie- ja tylko online:) 16 lat temu
          buciki na www.bartek.com.pl albo na obuwiedziecie.pl ubranka dla
          dzieciaczków (mam 2 córeczki) na www.barline.eu, akcesoria na
          www.bobomarket.pl, książeczki na www.empik.pl , ale jedzonko to już
          w hipermarketach. meble na melik.pl
          A tak w ogóle witajcie:)
          Swoją droga szukam od dłuższego czasu czegoś innego- sklepu online
          z kosmetykami polecicie? Proszę...
          • Gość: Tomek Re: Zależy jakie- ja tylko online:) IP: 87.204.87.* 16 lat temu
            Znam dobry sklep z kosmetykami oraz chemia domowa tip. Nie sa to "popularne" marki ale jakosc i wydajnosc jest bardzo dobra i w efekcie mozna sporo zaoszczedzic. Jesli jestes zainteresowana to zapraszam do kontaktu na e-mail tomek.away@gmail.com. Pozdrawiam
        • euzebiooo Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu
          www.geloo.pl/start/22289765/index.html
          Można kupić niektóre produkty nawet 75% taniej. Zależy od szczęscie.
          Polecam
          • frida_a Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu
            allegro.pl
            mojeciuchy.pl
            szafa.pl

żywność zawsze w sklepachstacjonarnych.
    • Gość: zielono mi Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: 212.91.16.* 16 lat temu
      ja przewaznie na allegro i merlinie. Mam pytanie gdzie mozna kupić jakies fajne
      meble dla 14-latka?
    • zagadka_78 książki 16 lat temu
      Alledrogo bojkotuję, bo pozwalają hanldować na czarno i zdzierają z
      opłatami od sprzedających.

Tu książki, bo mam blisko
      do punktu dobioru i jest taniej niż na Merlinie.
      • cezary.malgorzata torebki 16 lat temu
        Polecam Wam sklep z torebkami Mizensy. Bardzo dobre wykonanie, w
        najdrobniejszych szczegółach, przesyłka błyskawiczna.
        Jak się nie spodoba można oddać.
        I jeszcze dają kody na zniżki przy zakupach ! Można przekazywać dalej na zachętę :-)
        pozdrawiam
        małgorzata
    • Gość: Ada Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.222.243.252.spray.net.pl 16 lat temu
      ostatnio kupilam sliczne buciki dla mojej córci na www.misiekispolka.pl poza tym
      allegro.pl
    • kajka_80 bieliźniane zakupy 16 lat temu
      Bieliznę ostatnio kupuję tylko przez internet w muriel.pl, bo jest taniej i mam duży wybór. Ostatnio kupiłam dwie sukienki na ramiączkach, więc potrzebne mi były dwa biustonosze z odpinanymi ramiączkami pod kolor tych sukienek, bo paskudnie wygląda biały stanik wystający spod różowej sukienki czy niebieski spod brązowej.
      To moje zakupy:
      fioletowy biustonosz
      czerwony stanik

• illka1 Re: bieliźniane zakupy 16 lat temu
        ja kupuję najwięcej na allegro - to potęga
        ponadto: doz apteka i w sklepach piotr i paweł
    • cyunczyki Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu
      Pościel kupuję zawsze, są sprawdzeni, solidni i szybcy.
      Kupiłam tam i narzutę w róże przepiękną
      www.posciel.biz/product/Narzuta_kwiaty_Ins-nr-68A-160
      i pościelkę synkowi, narzutę w statki
      www.posciel.biz/product/Narzuta_statki_Eu-statki-170
      jak również w
      www.dobraksiazka.net/
      www.mixmedia.pl/?zobacz=122362807
    • Gość: ss Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu
      witajcie, wyszedłem z mała inicjatywą stworzenia stronki, na której wspólnie będziemy tworzyć baze o aktualnych promocjach wszelkiego typu produktów, gdzie produkty będa podzielone na na konkretne grupy z odnośnikami do konkretnych sklepów je ofeujących. proszę o Wasze opinie i pomoc w jej tworzeniu dla wspólnego dobra:)
      oto ona: szybkie-zakupy.blogspot.com/
    • biala_wrona Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu
      ja kupuję na buyvip.pl i kupowałam na merlin.pl, ale niestety merlin ostatnio przysłał mi płytę CD rozpakowaną z folii, a miał to być prezent,p oza tym
      zobacz ranking wprost i money.pl najlepszych sklepów internetwych na radzsobie.pl/niezbednik/ranking-najlepszych-sklepow-internetwych-dla-kobiet.html
    • hazzard Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu
      ja robię na Allegro, w Merlinie, w Świecie Książki, czasem zamawiam coś w Euro z odbiorem osobistym, raz zamawiałam kuchnię w Electro, kilka razy zamawiałam też w Mix Electronics i Electro World.
      • Gość: malajulia-to-ja Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.res.pl 16 lat temu
        Ja kupuję ubrania w dunkashop.com, naprawdę fajnie i szybko można zrobić zakupy. Jaka to teraz duża wygoda.
    • Gość: nesca8 Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.stacje.agora.pl 16 lat temu
      merlin, elektroland - całe wyposażenie kuchni w agd
      spozywcze - fresh24, dla zwierzaków - animalia.pl
      • Gość: Ania Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.core.ynet.pl 15 lat temu
        Ja rtv w euro.com.pl, coś dla bobaska w zabawki.pl, a do kuchni do domu w baldai.pl
        • mrukmrukmruk Re: Gdzie robicie zakupy online? 15 lat temu
          Ja przez internet kupuję wiele rzeczy, jak dla mnie to i taniej i wygodniej, a jeśli chodzi np o moje hobby (modelarstwo) to internet jest jedynym wyjściem, sklepy są dużo lepiej zaopatrzone i ceny niższe. Sporo zakupów robiłem też przez allegro, ostatnio dowiedziałem się o ciekawej akcji, mianowicie kupuje.to na facebooku, zajrzyjcie na ten profil, to jakby połączenie allegro z facebookiem, darmowe aukcje i w ogóle
          • truskawkowapolewa Re: Gdzie robicie zakupy online? 15 lat temu
            Ostatnio natrafiłam na wiadomość, iż serwis kupuje.to w wersji BETA startuje już 26 kwietnia. Przyznam, że już nie mogę się doczekać, ponieważ ułatwi to zdecydowanie zakupy, które będą jeszcze bardziej bezpieczne.
    • joanna_de halens.pl 15 lat temu
      joannade.blogspot.com/2011/04/zestaw.html
      ja np. te buty nexta kupilam na halens.pl

na moim blogu jest pare zdjec, i od razu proponowana stylizacja z torebka

zapraszam do polubienia mojego bloga:)
    • Gość: czarna Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.free.aero2.net.pl 13 lat temu
      nie robię zakupów przez internet, bo przed zakupem wolę produkt obejrzeć i poczytać etykietkę :D w sieci jest też wiele nieuczciwych sprzedawców, którzy nie chcą potem przyjąć zwrotu towaru :/ w sieci jedynie oglądam gazetki online np. lidl.okazjum.pl
    • tfu.tfu Re: Gdzie robicie zakupy online? 13 lat temu
      allegro.pl, merlin.pl, kontri.pl, butyk.pl, ewa-michalak.pl, brastop.com, figleaves.com, ebay.co.uk
    • Gość: cold_apple Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu
      ja kupuję głównie kosmetyki i suplementy diety :) teraz na wapteka.pl - mają bardzo duży wybór i do tego bardzo dobre ceny :)
    • Gość: gość pościel i narzuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu
      Witam, ja coraz częściej i więcej robię zakupy przez internet. Oszczędzają czas i niejednokrotnie kasę, ale przede wszystkim mozna znależć perełki i dobrej jakości produkty. Ja preferuję niemieckie np. proszki do prania, pościel, czy przescieradła a także ubrania,

posciel.biz/c/2630/posciel.html?keywords=&producers[2]=2&producers[5]=5&producers[9]=9&prices[0]=&prices[1]=
      mozna znależć fajne wyprzedaże np. pościeli
      posciel.biz/sa/0/0/0/0/0/0/0/estella_wyprzeda%C5%BC/0/0/0/0/0/0/0/estella_wyprzeda%C5%BC.html
    • Gość: kati Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.play-internet.pl 13 lat temu
      ciuchy w wysyłkowym bon prix a bizuterię www.szlachetne-precjoza.pl super ceny!
      • Gość: Ewa dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu
        zabawki i inne rzeczy dla dzieci w sklepie internetowym bobasy.com
    • Gość: gosc Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.15-1.cable.virginm.net 9 lat temu
      Kosmetyki kupuje w drogerii ezebra, POLECAM :) aff.net.pl/p/aiei/Bvzq/Xunt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka