Gość: Krysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Mam pytanie gdzie wy robicie zakupy przez internet? Ja osobiście robię w: merlin.pl betterware.intelishop.pl (polecam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batuminka Re: Gdzie robicie zakupy online? 17 lat temu od dawna na Allegro. Proszę sprawdźcie ułatwiający serwis www.alleszukacz.pl. Umożliwia on wyszukiwanie dwóch dowolnych, interesujących Cię przedmiotów, znajdujących się w ofercie jednego sprzedającego. Zakup dwóch przedmiotów z jednego źródła jest dużym ułatwieniem, pozwala m.in. obniżyć koszty wysyłki. Wraz z grupką znajomych stworzyliśmy go wychodząc naprzeciw własnym potrzebom :)). Proszę o opinie dotyczące alleszukacza, które pozwolą go udoskonalić. Odpowiedz Link Zgłoś
martas8 Re: Gdzie robicie zakupy online? 17 lat temu Od niedawna robię zakupy na allegro, głównie kosmetyki, zabawki, książki. Nie mam odwagi kupić np ubrań, bo co zrobię jak będą niedobre. Odpowiedz Link Zgłoś
kryska_plu Re: Gdzie robicie zakupy online? 17 lat temu ja duzo rzeczy kupuje na allegro...poczawszy od klockow lego skonczywszy na szklach kontaktowych. nigdy sie nie zawiodlam. Odpowiedz Link Zgłoś
molav Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu A to bardzo proste - allegro pozwala na wyszukiwanie sprzedających w pobliżu twojego miejsca zamieszkania. Wystarczy zawęzić parametry w obrębie np 20km i można samemu udać się po odbiór i sprawdzić czy pasują - albo umówić się na ewentualna wymianę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.play-internet.pl 13 lat temu Ja się odważyłam na bizuterię, kolczyki potem bransoletkę, bez jakiejkolwiek przyczyny oddaję w ciagu 10 dni jak mi nie pasuje lub nie odpowiada, ale maja b.czytelne opisy i zdjęcia b.dokładne.żadne ryzyko. www.szlachetne-precjoza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Gdzie robicie zakupy online? 17 lat temu ja online kupuję praktycznie wszystkie akcesoria związane z komputerem. na przykład w tusz do drukarki zaopatruję się w sklepie drtusz.pl , mają świetnej jakości zamienniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
annataylor Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu ja tez nie kupuje online, wole isc do sklepu i zobaczyc cos, doktnac zanim kupie. raz mi sie zdarzylo kupic tylko ksiazke w ksiegarni internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzaa Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: 195.116.115.* 17 lat temu Polecam gorąco wystarczysiec.pl/74266 Szybko, bezpiecznie i do tego z wysokimi rabatami. Kupiłam tam mnówstwo rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
flying_citron Re: Gdzie robicie zakupy online? 17 lat temu Ja muszę się przyznać, że dość często robię zakupy w internecie. A tylko dlatego, że wszystko masz w jednym miejscu, nie musisz chodzić i jeszcze zamówiony produkt przywożą Ci do domu. Wygoda... Moim ulubionym sklepem jest Gianni Ferrara. Dość często zaglądam do nich i zawsze się na coś skuszę. To już chyba się kwalifikuje pod nałóg, ale tak kobiety mają, że lubią kupować i wydawać pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
brunetka19741014 Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu A ja tego sklepu nie polecam. Droga strasznie i wybór żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaranka Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.tkk.pl 16 lat temu Ja preferuje głównie serwisy aukcyjne lub licytujące w dół. Ostatnio czesto przesiaduje na geloo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu ja różnie, często na Allegro, Merlin.pl. poza tym lubię "grzebać" w sieci w poszukiwaniu nowości. Ostatnio robiłam zakupy(bardzo udane:) na wyszczuplajaca.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lost Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: 212.244.210.* 16 lat temu Naprawdę polecam sklep betterware.intelishop.pl Przez jakiś czas był nieczynny ale ponownie ruszył. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedziemek Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu allegro i apteki internetowe (np. doz, bo czasem w aptece rzeczywistej nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.adsl.inetia.pl 16 lat temu Jak chce kupic konkretna rzecz to korzystam z ceneo, skapca itp a potem kieruje sie ceną i opiniami o sklepie. Oczywiscie allegro, ebay a artykuly spozywcze to a.pl lub alma24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna370 Zależy jakie- ja tylko online:) 16 lat temu buciki na www.bartek.com.pl albo na obuwiedziecie.pl ubranka dla dzieciaczków (mam 2 córeczki) na www.barline.eu, akcesoria na www.bobomarket.pl, książeczki na www.empik.pl , ale jedzonko to już w hipermarketach. meble na melik.pl A tak w ogóle witajcie:) Swoją droga szukam od dłuższego czasu czegoś innego- sklepu online z kosmetykami polecicie? Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zależy jakie- ja tylko online:) IP: 87.204.87.* 16 lat temu Znam dobry sklep z kosmetykami oraz chemia domowa tip. Nie sa to "popularne" marki ale jakosc i wydajnosc jest bardzo dobra i w efekcie mozna sporo zaoszczedzic. Jesli jestes zainteresowana to zapraszam do kontaktu na e-mail tomek.away@gmail.com. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
euzebiooo Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu www.geloo.pl/start/22289765/index.html Można kupić niektóre produkty nawet 75% taniej. Zależy od szczęscie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu allegro.pl mojeciuchy.pl szafa.pl żywność zawsze w sklepachstacjonarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielono mi Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: 212.91.16.* 16 lat temu ja przewaznie na allegro i merlinie. Mam pytanie gdzie mozna kupić jakies fajne meble dla 14-latka? Odpowiedz Link Zgłoś
zagadka_78 książki 16 lat temu Alledrogo bojkotuję, bo pozwalają hanldować na czarno i zdzierają z opłatami od sprzedających. Tu książki, bo mam blisko do punktu dobioru i jest taniej niż na Merlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
cezary.malgorzata torebki 16 lat temu Polecam Wam sklep z torebkami Mizensy. Bardzo dobre wykonanie, w najdrobniejszych szczegółach, przesyłka błyskawiczna. Jak się nie spodoba można oddać. I jeszcze dają kody na zniżki przy zakupach ! Można przekazywać dalej na zachętę :-) pozdrawiam małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.222.243.252.spray.net.pl 16 lat temu ostatnio kupilam sliczne buciki dla mojej córci na www.misiekispolka.pl poza tym allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kajka_80 bieliźniane zakupy 16 lat temu Bieliznę ostatnio kupuję tylko przez internet w muriel.pl, bo jest taniej i mam duży wybór. Ostatnio kupiłam dwie sukienki na ramiączkach, więc potrzebne mi były dwa biustonosze z odpinanymi ramiączkami pod kolor tych sukienek, bo paskudnie wygląda biały stanik wystający spod różowej sukienki czy niebieski spod brązowej. To moje zakupy: fioletowy biustonosz czerwony stanik Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: bieliźniane zakupy 16 lat temu ja kupuję najwięcej na allegro - to potęga ponadto: doz apteka i w sklepach piotr i paweł Odpowiedz Link Zgłoś
cyunczyki Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu Pościel kupuję zawsze, są sprawdzeni, solidni i szybcy. Kupiłam tam i narzutę w róże przepiękną www.posciel.biz/product/Narzuta_kwiaty_Ins-nr-68A-160 i pościelkę synkowi, narzutę w statki www.posciel.biz/product/Narzuta_statki_Eu-statki-170 jak również w www.dobraksiazka.net/ www.mixmedia.pl/?zobacz=122362807 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu witajcie, wyszedłem z mała inicjatywą stworzenia stronki, na której wspólnie będziemy tworzyć baze o aktualnych promocjach wszelkiego typu produktów, gdzie produkty będa podzielone na na konkretne grupy z odnośnikami do konkretnych sklepów je ofeujących. proszę o Wasze opinie i pomoc w jej tworzeniu dla wspólnego dobra:) oto ona: szybkie-zakupy.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
biala_wrona Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu ja kupuję na buyvip.pl i kupowałam na merlin.pl, ale niestety merlin ostatnio przysłał mi płytę CD rozpakowaną z folii, a miał to być prezent,p oza tym zobacz ranking wprost i money.pl najlepszych sklepów internetwych na radzsobie.pl/niezbednik/ranking-najlepszych-sklepow-internetwych-dla-kobiet.html Odpowiedz Link Zgłoś
hazzard Re: Gdzie robicie zakupy online? 16 lat temu ja robię na Allegro, w Merlinie, w Świecie Książki, czasem zamawiam coś w Euro z odbiorem osobistym, raz zamawiałam kuchnię w Electro, kilka razy zamawiałam też w Mix Electronics i Electro World. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malajulia-to-ja Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.res.pl 16 lat temu Ja kupuję ubrania w dunkashop.com, naprawdę fajnie i szybko można zrobić zakupy. Jaka to teraz duża wygoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesca8 Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.stacje.agora.pl 16 lat temu merlin, elektroland - całe wyposażenie kuchni w agd spozywcze - fresh24, dla zwierzaków - animalia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.core.ynet.pl 15 lat temu Ja rtv w euro.com.pl, coś dla bobaska w zabawki.pl, a do kuchni do domu w baldai.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mrukmrukmruk Re: Gdzie robicie zakupy online? 15 lat temu Ja przez internet kupuję wiele rzeczy, jak dla mnie to i taniej i wygodniej, a jeśli chodzi np o moje hobby (modelarstwo) to internet jest jedynym wyjściem, sklepy są dużo lepiej zaopatrzone i ceny niższe. Sporo zakupów robiłem też przez allegro, ostatnio dowiedziałem się o ciekawej akcji, mianowicie kupuje.to na facebooku, zajrzyjcie na ten profil, to jakby połączenie allegro z facebookiem, darmowe aukcje i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowapolewa Re: Gdzie robicie zakupy online? 15 lat temu Ostatnio natrafiłam na wiadomość, iż serwis kupuje.to w wersji BETA startuje już 26 kwietnia. Przyznam, że już nie mogę się doczekać, ponieważ ułatwi to zdecydowanie zakupy, które będą jeszcze bardziej bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_de halens.pl 15 lat temu joannade.blogspot.com/2011/04/zestaw.html ja np. te buty nexta kupilam na halens.pl na moim blogu jest pare zdjec, i od razu proponowana stylizacja z torebka zapraszam do polubienia mojego bloga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.free.aero2.net.pl 13 lat temu nie robię zakupów przez internet, bo przed zakupem wolę produkt obejrzeć i poczytać etykietkę :D w sieci jest też wiele nieuczciwych sprzedawców, którzy nie chcą potem przyjąć zwrotu towaru :/ w sieci jedynie oglądam gazetki online np. lidl.okazjum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: Gdzie robicie zakupy online? 13 lat temu allegro.pl, merlin.pl, kontri.pl, butyk.pl, ewa-michalak.pl, brastop.com, figleaves.com, ebay.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cold_apple Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu ja kupuję głównie kosmetyki i suplementy diety :) teraz na wapteka.pl - mają bardzo duży wybór i do tego bardzo dobre ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość pościel i narzuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu Witam, ja coraz częściej i więcej robię zakupy przez internet. Oszczędzają czas i niejednokrotnie kasę, ale przede wszystkim mozna znależć perełki i dobrej jakości produkty. Ja preferuję niemieckie np. proszki do prania, pościel, czy przescieradła a także ubrania, posciel.biz/c/2630/posciel.html?keywords=&producers[2]=2&producers[5]=5&producers[9]=9&prices[0]=&prices[1]= mozna znależć fajne wyprzedaże np. pościeli posciel.biz/sa/0/0/0/0/0/0/0/estella_wyprzeda%C5%BC/0/0/0/0/0/0/0/estella_wyprzeda%C5%BC.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.play-internet.pl 13 lat temu ciuchy w wysyłkowym bon prix a bizuterię www.szlachetne-precjoza.pl super ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13 lat temu zabawki i inne rzeczy dla dzieci w sklepie internetowym bobasy.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie robicie zakupy online? IP: *.15-1.cable.virginm.net 9 lat temu Kosmetyki kupuje w drogerii ezebra, POLECAM :) aff.net.pl/p/aiei/Bvzq/Xunt Odpowiedz Link Zgłoś