Dodaj do ulubionych

Bebiko omneo

26.05.04, 13:00
Cześć dziewczyny.Zwracam się do tych które karmią swoje maluchy tym
mleczkiem .Czy to możliwe aby dzidzia miała od tego mleka zielone kupki.Mój
mały jest zdrowy ,nie ma alergi, tylko te kupki mnie nie pokoją .Pediatra
powiedziała że wszystko jest ok.Czy moze tez jest tak u was?
Obserwuj wątek
    • maniakow Re: Bebiko omneo 26.05.04, 13:23
      Cześć.
      To jest możliwe, więc nie przejmuj się. Ja mojej Emilce podawałam najpierw Nan
      HA 1 i miała strasznie zielone i śmierdzące kupki, zmieniłam na Humanę 1 i
      wszystko wróciło do normy, tylko, że mała ulewa, więc zdecydowałam się na
      Bebiko Omneo 1. Myślałam, że z tym ulewaniem będzie lepiej, a tu nic. Nie dość,
      że ciężko leci z butelki (większa dziurka powodowała, że mała jadła łapczywie i
      później wymiotowała) to jeszcze te zielone kupki. Znowu wróciłam do Humany i
      jestem zadowolona ;))). Małej też lepiej Humana smakuje.
      Pozdrawiam.

Madzia i Emilka
      • miszel21 Re: Bebiko omneo 26.05.04, 16:31
        bardzo dziękuje ,troche mnie uspokoiłaś
    • kruszynkaa Re: Bebiko omneo 26.05.04, 21:35
      Mój maluszek robił zielone kupki dość długo.Kolor się zmienił jak zaczął jeść
      inne jedzonka dodatkowo.
      • kuka9 Re: Bebiko omneo 26.05.04, 23:18
        mojej małej też dawałam omneo i zaczęły się problemy z kupką. Kilka dni nie
        robiła, a jak już się pojawiła to śmierdząca i zielona. Obecnie dostaje nan1 i
        kupki są zielone ale raz dziennie. Pediatra mówi że zielone mogą być i wszystko
        jest ok.
        • miszel21 Re: Bebiko omneo 27.05.04, 10:05
          Dzięki dziewczyny !Jak dobrze ze jest takie forum i takie fajne i pomocne
          babki.pozdrowienia
          mama Adrianka i Krystiana
          • malwes Re: Bebiko omneo 02.06.04, 15:50
            Ja również podawałam Omneo i kupy były po tym paskudne: brązowe, śluzowate.
            Zmieniłam na Nutramigen i od kilku m-cy synek nie ma problemu z kupkami.
            Pozdrawiam,
            Gosia

PS. Mnie się generalnie wydaje, że najlepiej podawać nawet "nie-alergicznym"
            maluszkom pokarm podobny do pokarmu matki czyli tylko Nutramigen, ewentualnie
            Bebilon Pepti.
    • haribo Re: Bebiko omneo 12.06.04, 20:44
      Moja mała też miała zielone kupki, ale nie podawałam jej tego mleka zbyt długo
      (nie wykorzystałam nawet pół puszki), bo mała miała po nim bardzo kolki,
      smoczek się zapychał ona się denerwowała i zaczęła ulewać (a miało zapobiegać).
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka