wiki2004.17 25.06.04, 17:02 napiszcie które mleko modyfikowane jest najlepsze dla dwumiesięcznej dzidzi i które pieluchy Pampers czy Huggis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka75 Re: mleko modyfikowane i pieluchy 25.06.04, 17:03 moim zdaniem nan i pampersy.ale bebilon tez podobno dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
jeran Re: mleko modyfikowane i pieluchy 25.06.04, 18:59 Co do mleka ja podaje mojemu synkowi (4mce ) humane sl to humana sojowa ale takie zalecił mój lekarz. Z tego co się orientuję to podobno Nan 1 lub Nan 1 Ha jest często polecany dla maluchów ale warto zapytać lekarza na bebiko nie daj się namówić podobno są po nim częściej kolki.Z pieluch polecam huggis są cieńsze i miękksze a jakościowo dorównują pampersom łatwiej zapiąć body i dobrze chłoną siuśki i kupki. Pampersy są trochę grubsze i ja urzywałam ich do momentu odkrycia huggisa.Kupuję te w różowych torbach kosztują ok 34zł za 64szt.Pozdrowionka Alexandra mama Szymonka Odpowiedz Link Zgłoś
komika Re: mleko modyfikowane i pieluchy 25.06.04, 19:27 hejka! to zależy czy dzieciak jest skłonny do alergii czy nie i czy była w rodzinie alergia!!u nas alergia jest, wiec podajemy NAN Ha-to mleko nie zawiera najbardziej alergizujących czynników, które są w mleku krowim!!a co do pieluch- ja wole huggisy, bo moja mała ma uczulenie na ten (ochronny)lotion ,którym napakowane są pampersy-ale znowu pampersy są najbardziej chłonne....teraz używamy pieluch z tesco(są dużo tańsze)) i też jestesmy zadowoleni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tootiki007 Re: mleko modyfikowane i pieluchy 26.06.04, 20:36 mały nie chciał nana i Bebilionu, dopiero humana mu zasmakowała, próbowałam i najbardziej przypomina mleko. Jest wiele rodzaji tego mleczka w sklepach i w aptekach, na te w aptekach podobno są recepty 50%, najlepiej zapytaj lekarza, albo dobrego farmaceute. Odpowiedz Link Zgłoś