ochra 17.02.13, 11:06 Mój synek strasznie cmoka pijąc z tej butelki, obawiam się że przez to łyka więcej powietrza. Czy u Was się sprawdzają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaba_77 Re: butelki Avent Natural 17.02.13, 17:52 Ja dla dziecka używam tylko avent natural i dziewczynka pije normalnie (obojętnie mleko czy herbatę), ale może dlatego, że niemal od pierwszych dni życia tak się żywi niestety. Nie wiem jakich smoczków używasz, bo są różne rozmiary, dostosowane do wieku. U mnie, choć dziecko ma już 4 miesiące, to wciąż sprawdza się nr 2. Odpowiedz Link Zgłoś
lee-aa Re: butelki Avent Natural 20.02.13, 13:10 My od początku używamy Avent Natural i nie dzieje się nic złego, synek ładnie się najada, nie ulewa mu się, nie zapowietrza się. Zwróć uwagę, czy smoczek jest dobrze założony :) Odpowiedz Link Zgłoś
kakalina89 Re: butelki Avent Natural 27.02.13, 15:58 My od 2 miesiąca życia używamy Avent Natural, bo skończyłam wtedy z karmieniem piersią. U nas sprawdza się idealnie. Najpierw mieliśmy Lovi ale bardzo byłam z niej niezadowolona, dziecko zaciskało na smoczku dziąsła i splaszczał się w jego ustach, musiałam przerywać karmienie, wyjmować smoczka z ust i go 'prostować'. Avent=butelka i smoczek okazały się strzałem w 10. Teraz bobo ma już 4 miesiące i używamy już smoczka rozmiar 3. Kacperek pije z niej bez problemu, nie ma żadnego cmokania, nie ulewa mu się...Mam też wiele innych sprzętów z Aventu i ani jeden mnie nie zawiódł, jest to firma godna polecenia. Może niemowlę cmoka przy piciu bo ma smoka podczas jedzenia wypełnionego tylko częściowo mlekiem? Ja gdy karmię synka tak przechylam butelkę aby smoczek był cały mlekiem wypełniony, głównie ta część na końcu którą ma w ustach. Dodam że karmię go w półpionie, nigdy na leżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka535 Re: butelki Avent Natural 09.04.13, 15:32 My używamy butelki Butelka do karmienia Avent 260ml. Bpa free jest znakomita, nie ma cmokania, przerywania karmienia, nie ma również kolek - naprawdę polecamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hispanola80 Re: butelki Avent Natural 23.04.13, 22:31 Kalinka, czy Tobie Avent płaci za te posty, bo to brzmi jak mega kryptoreklama;-) ? Tekst jak z reklamy telewizyjnej, albo jakiegoś artykułu sponsorowanego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alutka314 Re: butelki Avent Natural 02.03.13, 22:05 moja córka też cmokała i zasysał sie je smoczek (avent tylko nie natural tylko ten zwykły) wkońcu kupiłam jej butelke z dr browna i jest spokój. ma ona system odpowietrzający.smoczek sie nie zasysa a ona nie łapie powietrza przy piciu;) Odpowiedz Link Zgłoś
iga.111 Re: butelki Avent Natural 16.05.13, 09:57 Witaj u mnie te butelki tez nie do końca się sprawdzały więc zmieniłam na butelki dr.browns i teraz oboje z synkiem jesteśmy zadowoleni. Maja moim zdaniem zdecydowanie lepszy system antykolkowy a pęcherzyki powietrza zatrzymują się w butelce co widać gołym okiem. Znalazłam je w sklepie dzidziak.com.pl , maja dobra cenę a co najważniejsze się sprawdziły . Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś