Dodaj do ulubionych

Gorzkie mleko

15.01.05, 12:43
Obserwuj wątek
    • aga_p_27 niechcący mi się wysłało... 15.01.05, 12:50
      Witam,
      mój synek ma już 9 miesięcy i do tej pory karmię go piersią. Niestety w
      przyszłym tygodniu będę pracować po 12 godzin i chciałam jeden raz podać mu
      Bebiko Omneo 2 (bo takie kiedyś mu kupiłam, jak zaczynałam pracę - stało do tej
      pory w szafce, nie otwarte). I dzisiaj, tak dla sprawdzenia, zrobiłam mu trochę
      tego mleka, ale nie chciał pić. Spróbowałam - ależ to gorzkie!!! Fujjjj... czy
      te mleka są takie gorzkie, czy może to nasze się gdzieś popsuło?
      Agnieszka
      • melba76 Re: niechcący mi się wysłało... 15.01.05, 13:21
        Moja córcia pije Bebiko Omneo 1. Też z mężem próbowaliśmy - niedobre ;) no ale
        ona wcina to i nic innego nie chce. Wiesz, myślę że smak dorosłego a
        niemowlaczka to dwie rózne sprawy, kiedyś jakiemuś dziecku podebrałam łyżeczkę
        przecieru Gerber, myślałam, że padnę, a ono jadło i się cieszyło ;) Mleko
        kobiece też jest paskudne w smaku...
        Pewnie Twoje dziecko się przyzwyczai, daj mu troszkę czasu. Możesz też próbować
        innych mlek, ale to chyba spory wydatek, takie eksperymenty.
        No a może jakoś na początek łączyć swoje i modyfikowane?
        Pozdrawiam.
    • aaaska Re: Gorzkie mleko 18.01.05, 10:02
      Ja tez kupilam synkowi to mleko, ale faktycznie było wstrętne, gorzkie i nie
      chciał pić. Kup bebilon albo bebiko albo bebikoR (to jest z kleikiem ryzowym) -
      te mleczka są naprawde dobre i smaczne. Po kilku wieczornych próbach mój synus
      nauczył się pić zamiast cyca mleczko, bo mu w końcu zasmakowało. Ale nic na
      siłę, gdy nie chciał mleczka dawałam mu cycusia. Wszystko pomału i cierpliwie.
      A w nocy i tak cycuś.
      pa aska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka