laura04 01.02.05, 21:25 Witam. Dziewczyny podpowiedzcie, które mleko wybrać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabiegana Re: Nan czy Bebiko 01.02.05, 22:11 Odradzam bebiko 1 - synek mial po nim olbrzymie problemy z gazami i z kupka, pomimo podawania herbatki koperkowej. Sprawa ucichla jak reka odjal po przestawieniu go na Bebilon 1 - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: Nan czy Bebiko 01.02.05, 22:40 Bebika nie próbowałam. Karmię synka Bebilonem, który mu świetnie służy. Raz nie mieli go w sklepie i kupiłam w zastępstwie Nan i Grześ bardzo po nim płakał, a w kupce pojawił się śluz. Polecam Bebilon. ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: Nan czy Bebiko 01.02.05, 23:58 Moja córcia dostaje bebiko. Próbowalam tez bebilon, ale mniej jej smakuje. kupki sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: Nan czy Bebiko 02.02.05, 09:08 a ja polecam NAN :) pewnego razu samowolnie zmienilam synkowi z nana na bebiko. Dostal brzydkiego uczulenia, lekarka polecila wrocic do nan bo stwierdziła ze jest lepsze......?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sz5 Re: Nan czy Bebiko 02.02.05, 10:16 Ze względu na swoje doświadczenia odradzam NAN. Pediatra powiedział że z jego z kolei doświadczeń wynika że jest przyswajane przez 1 dziecko na 3. U nas niestety się to potwierdziło, były straszne problemy z trawieniem po NANie, po Bebilonie zresztą też. Teraz podajemy maluszkowi Nutramigen choć nie stwierdzono na podstawie badań jakichś alergii. Dużo dobrego czytałam i słyszałam o Bebiko Omneo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: Nan czy Bebiko 02.02.05, 11:23 ja używam teraz Bebiko 2. Wcześniej używałam Bebiko Omneo , potem jednak stwierdziliśmy, ze przejdziemy na Tańsze mleko i używamy Bebiko 2. Ania piła też Bebilon ale jej nie smakował a takż i NAN.. Myślę, że wszystko zależy od indywidualnej reakcji dziecka na mleko i od jego "upodobań smakowych".. pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
dori761 Re: Nan czy Bebiko 02.02.05, 16:03 Trudno cokolwiek doradzic w sprawie mleka mój synus miał zaparcia i problemy z brzuszkiem po NAN i przeszlismy na bebilon a teraz mój synus ma 6 mies i pije bebiko 2 Odpowiedz Link Zgłoś
karolina10000 Re: Nan czy Bebiko 05.02.05, 12:52 Gorąco polecam bebiko ha 1. Próbowalismy nan i córeczka miała duże problemy z kupką, a to mleczko przyswaja b. dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
annpatka Re: Nan czy Bebiko 05.02.05, 14:33 Na początku mój synek jadł NAN i były straszne problemy z kupką:( lekarz przerzucił nas na Nutramigen i problemy z kupą zniknęłly. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina29 Re: Nan czy Bebiko 05.02.05, 15:43 to chyba faktycznie sprawa indywidualna-moja pediatra stwierdziła, zeby podac bebiko, bo nan jest gorsze, a my zaczęlismy od nan i dziecko zdrowe i zadowolone. bez problemów. bebiko tez przetestujemy, dla porownania, bo dopiero zaczynam przygode z butlą. Odpowiedz Link Zgłoś