Dodaj do ulubionych

Mleko Cow&Gate

11.08.05, 14:19
Wlasnie na takim mleku jest moja Fiona 5 tyg Urodzilam ja i mieszkamy w Irlandii tu dzieciom do czwartego miesiaca nie podaje sie nic do pica ,Ja zaopatrzylam sie w herbati hipp z Polski bo tu takowych nie ma i podaje jej herbatke koperkowa ,zaopserwowalam ze po podaniu herbatki moja corka ma zielona kupke ,sprawdzilam to jak nie podam to kupka jest zolta .Co pan o tym sadzi?aha nie podaje sie tez tu witaminy d3 ja ja sobie przywiozlam no ale nie wiem czy sama bez zlecenia lekarza moge ja podawac?
Obserwuj wątek
    • piotr-albrecht Re: Mleko Cow&Gate 11.08.05, 14:44
      Wniosek nasuwa się sam - nie podawac herbatki. Ja jestem zwolennikiem pojenia,
      jesli już, to tylko wodą. Jak dziecko nie chce to znaczy, że nie potrzebuje. Co
      do witaminy D to w zsadzie jest jej dość w meku Cow&Gate. Na pewno jednak 400 j
      dodatkowo na dobę nie powinno zaszkodzić.
      • balbi6 Re: Mleko Cow&Gate 11.08.05, 23:27
        My jestesmy w Londynie i moja Mala karmiona jest Aptamilem. Kupy tez byly zolte
        ale zmienily sie po urozmaiceniu diety. Witaminy D3 nie podawalam a do picia
        dawalam tylko wode ale corka i tak do dzisiaj nie lubi pic nic oprocz
        mleka.Pozdrawiam
        • g35 Re: Mleko Cow&Gate 12.08.05, 12:18
          Aptamil moja Fionka jadla przez dwa tygodnie ,ale byla caly czas glodna :( nie najadala sie tym mlekiem i przeszlam na cow&gate .
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka