mariejo 08.03.06, 21:40 Wszedzie widze kaszki z mlekiem modyf. czy sa takie bez tego mleka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariejo Re: Jaka kaszke podac 08.03.06, 22:16 Narazie daje sinlac ale moze warto urozmaicic menu. Odpowiedz Link Zgłoś
lamborgini1 Re: Jaka kaszke podac 08.03.06, 22:31 Oczywiscie, że są :-). Nestle czy Bobovita mają zarowno kaszki mleczne, jak i bezmleczne. Podrzucam Ci linki do przykladowych kaszek bezmlecznych: www.nutricia.pl/produkty_marki.php?brand=BOBOVITA&id=194 www.nutricia.pl/produkty_marki.php?brand=BOBOVITA&id=214 www.nutricia.pl/produkty_marki.php?brand=BOBOVITA&id=196 www.nutricia.pl/produkty_marki.php?brand=BOBOVITA&id=197 www.nutricia.pl/produkty_marki.php?brand=BOBOVITA&id=199 www.nutricia.pl/produkty_marki.php?brand=BOBOVITA&id=198 To tylko kilka przykladow. Tych kaszek jest dużo więcej. Z Nestle też jest duży wybor. Sama zobacz: www.nestle.pl/dziecko/ Serdecznie pozdrawiam. Ania ------------------------------------------------------------------------------ A oto nasz Aniolek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=34245119&a=36127039 Odpowiedz Link Zgłoś
aria11 Re: Jaka kaszke podac 10.03.06, 08:00 no coz dziwne pytanie, przeciez masz internet to mozesz poszperac i zobaczyc co jest dostępne na rynku!!!!!!!!!!.A i w sklepach tez sa jakies produkty dla dzieci!!Pytanie dosyć infantylne.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Jaka kaszke podac 09.03.06, 09:30 Dzieki a ktore sa warte polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Jaka kaszke podac 09.03.06, 21:38 Tak przejrzalam kaszki ale szok wiekszosc jak nie zcukrem to z mlekiem modyf. Odpowiedz Link Zgłoś
lamborgini1 Re: Jaka kaszke podac 09.03.06, 21:55 Niestety, chyba nie ma kaszek bez cukru; jedynie kleiki kukurydziane i ryżowe. Nie bardzo mogę Ci cos polecić, bo moja Sarunia dopiero za dwa tygodnie zje cokolwiek innego niż mleczko:-), więc nie wiem co jej zasmakuje. Na razie mam tylko teoretyczne dane;-). Serdecznie pozdrawiam! ------------------------------------------------------------------------------ A oto nasz Aniolek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=34245119&a=36127039 Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Jaka kaszke podac 10.03.06, 08:21 Dzieki za chec pomocy. Na zachodzie sa kaszki bez cukru tylko w Polsce jestesmy z tylu, nikt nie interesuje sie skladem kaszki. Nie uwazam za stosowne wzbogacac diety niemowlaka cukrem, po co wyrabiac zle nawyki i dawac pozywke prochnicy. Odpowiedz Link Zgłoś