alicja0603 10.02.07, 13:29 Pani Doktor mam 3 miesięczną córkę i chciałabym z nią wyjechać za granice do męża ,chciłam się dowiedzieć czy nie ma przeszkody lecieć samolotem z tak małym dzieckiem . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brejzaga1 Re: wyjazd za granice 10.02.07, 13:42 witam ja nie P doktor , ale latalam samolotem z moim malym 3 mies potem 6 mies ,wszystko ok, tylko postaraj sie zeby dziecko pilo(pers lub butla)zarowno przy starcie jak i ladowaniu .to wazne,jak moge cos doradzic wez kocyk bo czasem jest chlodno, dziecko bedziesz miala na kolanach,mnie sie udalo usiasc tam gdzie byly wolne miejsca i pozwolono mi zatrzymac fotelik dla malego,nie martw sie obsluga ci pomoze ,ps niewiem czy to prawda a ale zakecaja zalepic plastrem pepek,i mozesz wlozyc kulki z waty w uszka,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: wyjazd za granice 10.02.07, 22:17 Witam, z punktu widzenia medycznego - u zdrowego malucha nie ma przeszkód Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś