marzesia126 Re: Pani doktor które mleko? 18.06.07, 18:01 Pani doktor wcześniej podawałam 4,5m-cznej córce Bebilon pepti, teraz pani pediatra powiedziała żebym zmieniła mleko na NAN H.A. lub HUMMANE H.A. tylko nie zapytałam z jaką cyferką? 1 czy 2, może to oczywiste ale wolę zapytać! A więc która mam jej podawać i czy napewno dawać to hipoalergiczne jeśli mała nie ma żadnej alergii! Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: Pani doktor które mleko? 18.06.07, 23:02 Witam, Nie wiem jakie były wskazania do karmienia Bebilonem Pepti ( skoro nie alergia,to moze nietolerancja laktozy ? Proponuje Bebiko Omneo ! ( HA + obnizony poziom laktozy)lub Nan 1 HA sensitive Odpowiedz Link Zgłoś
marzesia126 Re: Pani doktor które mleko? 19.06.07, 09:21 Pani doktor, mała raczej nie ma nietolerancji laktozy, a Bebilon pepti pani pediatra przepisała tylko dlatego iż mała miała zaparcia gdy podałam jej zwykłe BEBIKO. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Pani doktor które mleko? 19.06.07, 09:54 Po Omeno mój synek miał bardzo wodniste, zielone kupki ze śluzem, gdyż omeno łagodzi zaparcia, jednak efekt był taki, że miał bardzo strzelające, wodniste kupki. Dopiero po Bebilonie 1 unormowały się i są musztardowe. Odpowiedz Link Zgłoś