andziaburza 08.01.08, 18:43 Witam,co powiecie na temat mleka NAN?W żłobku do którego zapisałam córcię akurat to podają.Na razie karmię moim ale muszę się na jakieś mleczko zdecydować.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nenyy Re: Opinie na temat NAN. 08.01.08, 20:24 mojego Małego w szpitalu karmili NAn1 i po powrocie do domu również karmię go tym mlekiem i narazie nic złego o nim nie mogę powiedzieć .Synuś robi kupki co drugi dzień , nie ma zaparć ani kolek , mleczko pije chętnie.Tylko nie chce pić , ale nie wiem czy to ma związek z mlekiem , a może jest tak dobre ,że nie trzeba dziecka poić ?? nie wiem . Rozmawiałam z lekarzem prowadzącym synka i powiedział ,że wszystkie mleczka są prawie takie same . Odpowiedz Link Zgłoś
jusstine.28 Re: Opinie na temat NAN. 20.01.08, 11:20 Witam! Ja karmię moją prawie 5-cio miesięczną Amelkę Nan Active 2. Nan Active 1 dostawała w szpitalu po urodzeniu, a potem ja jej dawałam, po odstawieniu od piersi (czyli jakiś max miesiąc),dopóki nie skończyła 4. miesiąca. Nan Active 2 jest powyżej 4 miesiąca. Małej mleczko smakuje, nie ulewa, nie wymiotuje, kupki robi normalne, wszystko jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
domana.0 Re: Opinie na temat NAN. 20.01.08, 12:27 moja córka po zwykłym nanie strasznie wymiotuje ale dobre opinie słyszałam o nan active Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Opinie na temat NAN. 20.01.08, 16:58 Synek ma 7 miesiecy i od pierwszych dni zycia pije nan, teraz nan2. nigdy nie mial kolek nigdy nie bolal go brzuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
mery76 Re: Opinie na temat NAN. 20.01.08, 21:21 My tez piliśmy NAN zwykły i active. Wszystko było OK, zero kolek, smakowało, tylko kupka co dwa dni, ale to ie wyglądało na zaparcie. Teraz pijemy HIPP probiotyczne - kupka codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
domana.0 hipp probiotyczne 22.01.08, 12:25 czy rzeczywiście jest ono gęstrze od zwykłego mleka? podajesz je łyżeczką? a jaki ma smak? Odpowiedz Link Zgłoś