marzena.fid 30.07.08, 16:43 Mój 5 m-czny synek nie chce wogóle pić mleka. Jada zupki i kaszki. Karmię go butelką, na widok której zaciska wargi. Mleko pije dwa razy w nocy. Martwię się bo mało waży- 6300g. Czy ktoś miał taki problem? Proszę o radę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oluska167 Re: nie chce pić mleka 30.07.08, 16:47 Też miałam taki sam problem i to w tym samym wieku:) Po prostu do mleka wsypuj kleik ryżowy albo kaszki i pewnie wtedy Twój Maluszek zacznie jeść. Polecam kupic odrazu smoczek do butelki do kaszek, i dawać nawet mleko, bo może dziecko się denerwuje że mało leci. Moje Maleństwo ma 10 msc i wogole juz nie jada mleczka ani kaszek. Preferujemy jogurty serki itp:) POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
marzena.fid Re: nie chce pić mleka 30.07.08, 19:04 Dziekuję za rady. A jak u Twojego dziecka było z wagą, bo u mojego wychodzi niedowaga- poniżej 3 centyle. Nie wiem jak on ma przytyć skoro nie chce jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
oluska167 Re: nie chce pić mleka 31.07.08, 12:28 Była niedowaga, ale jak zaczęłam stosować te metody to wróciło wszystko do normy:) Powodzenia:) Nie długo Twoje dziecko bedzie jadło wszystko i problemy się skoncza, jak u nas Odpowiedz Link Zgłoś