neomila Re: czytacie w te upały? 16.07.10, 09:38 Mam ten sam problem. Próbuję się skupić nad lekturą wieczorkiem, ale nie zawsze daję radę Odpowiedz Link
benetowna1 Re: czytacie w te upały? 16.07.10, 11:51 Ja wieczorkiem, tak koło 23.30 Leżąc na podłodze, na dmuchanym materacu, przy otwartym balkonie. Ale lekturka wciągająca- C.S. Lewis " dopóki mamy twarze" Odpowiedz Link
jk3377 Re: czytacie w te upały? 16.07.10, 16:32 a ja czytam normalnie jak zawsze rytual to przed drzemka z dzieckiem po poludniu i wieczorem gdy chlodno i cisza Odpowiedz Link
semihora Re: czytacie w te upały? 17.07.10, 15:16 Czytam normalnie. Może nawet więcej, bo po ciężkim dniu marzę tylko o tym, żeby się zrelaksować z książką. Na nic innego nie mam ochoty. Odpowiedz Link
jk3377 nareszcie chłód,deszcz-idealna pogoda na czytanie 18.07.10, 10:56 wiem,ze nie o taka pogode chodzi wczasowiczom,szczegolnie w Polsce,ale dzis ja np mam wreszcie czym oddychac hahah-mowie o powietrzu )) i czytam jak obłąkana,duzo i szybciej i moge tak caly dzien Odpowiedz Link
nchyb wrrrr.... 18.07.10, 18:54 która to chciała ochłodzenia? A tak fajnie i ciepło nareszcie było. Nikt nic ode mnie za bardzo nie chciał, nie musiałam za dużo przy garach stać i mogłam w spokoju sobie poczytać. A tu się ochłodziło. Oby znów było gorąco. Czytać mogę niezależnie od pogody... Odpowiedz Link
jk3377 Re: wrrrr.... 18.07.10, 20:32 ups..? hahahah nie mow,fajnie jest,jak duszno to mozg zle dziala hahah a za jakis czas znow upaly wroca Odpowiedz Link
nchyb Re: wrrrr.... 22.07.10, 23:38 dzis było przyjemnie cieplutko, od razu wzięłam się za czyanie ana serio, jakoś temperatura nie wpływa na moją chęć lub niechęć do książek... Odpowiedz Link
iwka_j Re: czytacie w te upały? 22.07.10, 17:06 czytam! Nawet wiecej niz normalnie Wlasnie skonczylam czytac ksiazke na ktorej kartkach panowal taki sam ukrop jak u mnie w ogrodku "Topielica" Grzegorzewskiej, przy okazji polecam, niezykle wciagajaca lektura Odpowiedz Link
patka05 Re: czytacie w te upały? 23.07.10, 14:38 Czytam normalnie, a nawet więcej niż normalnie, bo upały powodują, że się rozleniwiam i nie szaleję z pracą Odpowiedz Link
jk3377 oho!!! 25.07.10, 21:36 przyszlo ochlodzenie i Mole wpadly w szał czytania nawet zajrzec na forum zapomnialy hahahah Odpowiedz Link
kamkap Re: czytacie w te upały? 28.07.10, 13:50 > chłodno i deszczowo-można czytać dokładnie. Od razu nabrałam rozpędu w czytaniu Odpowiedz Link
jk3377 Re: czytacie w te upały? 28.07.10, 15:16 a dla mnie to juz nie jest chlodno, tylko zimno i nie wzielo mnie na czytanie lecz na spanie wlasnie wstalam z drzemki (z dzieckiem)..no i teraz to moge sobie poczytac Odpowiedz Link