beata0405 22.09.10, 11:27 Zaczynam Stiega Larssona ...wprawdzie od drugiej części ale juz sie nie moge doczekać. Wiem, że większość z Was ma to juz za sobą a ja juz nie moge sie doczekac jak wsiądę do pociągu i zagłębię się w lekturze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk3377 Re: Zaczynam 22.09.10, 11:52 zacznij od pierwszej..wiem,ze nie mozna sie oprzec,ale warto od poczatku milej lektury! Odpowiedz Link
agu.s Re: Zaczynam 23.09.10, 09:56 oj tak warto od początku, bo pomimo iz kazda częc jest o czyms innym, to jednak pewne fakty ujawniane są w konkretnej kolejnosci. Milej lektury Odpowiedz Link
moleslaw Re: Zaczynam 03.11.10, 11:09 Powiedziałabym że pierwsza część jest faktycznie bytem odręnym i można preczytać tylko ją.Można też przeczytać tylko drugi tom, nie da się jednak przeczytać tomu trzeciego nie znając drugiego, tzn. da się ale jednak jest to kontynuacja II tomu Odpowiedz Link
nchyb Re: Zaczynam 03.11.10, 14:33 nie ukrywam, że pierwszy to czytałam z wypiekami, błyskawicznie. Drugi już nie był dla mnie takim cudem, przede mną trzeci tom... Odpowiedz Link