Dodaj do ulubionych

Propozycja

02.11.10, 11:38
Tak myślę nad ruchem na tym forum, wiem oczywiście że nie chodzi nam o tabuny czytelników i dyskutantów, jednak powiedzmy szczerze że mogłoby być lepiej. Podobnie mało "ruchliwe" jest forum MANIA CZYTANIA , kilka osób zagląda na oba te fora.Tak sobie pomyślałam że może warto je połączyć, cel mamy przecież taki sam mam nadzieję.Co wy o tym myślicie? Mam nadzieję żę JK nie będzie zła, to tylko propozycja a cechuje ją to że można ją odrzucić.
Obserwuj wątek
    • anetapzn Re: Propozycja 02.11.10, 11:44
      Wg. mnie decyzja należy do kasi i jk, niech założycielki obu forów zdecydują o ew. połaczeniu. Tutaj rzadziej, ale na mani czytania pojawia sie co jakis czas kilka nowych osób- 1-2 wpisy i koniec. Nie wiem, czym to jest spowodowane. Sąsiednie krzyminały i sensacje są bardziej, ze tak się wyrażę ruchliwesmile.
      • moleslaw Re: Propozycja 02.11.10, 12:18
        up

Justynko ????
        • anetapzn Re: Propozycja 02.11.10, 12:36
          moleslaw napisała:

> up
          >
          > Justynko ????

Pewnie jeszcze w pracy siedzi i biedne dzieci męczysmile
    • rurka-z-kremem Re: Propozycja 02.11.10, 12:42
      Ja postulat popieram! smile Od razu by się tłoczniej zrobiło...
      • moleslaw Re: Propozycja 02.11.10, 14:24
        Pewnie w pracy nie każdy ma taką fajną pracę jak ja do której przychodzi się o 16 stej smile smile no teraz akurat mam L - 4 Pisałam też na manii ale na razie bez odzewu pewnie też w pracy wszyscy są smile jeszcze
        • jk3377 Re: Propozycja 02.11.10, 18:02
          no cóż..jestem juz.
          ogólnie mowiac zamysl mi sie podoba, sposób jego wykonania nie.
          i co to znaczy polaczenie? ktore forum na ktore? czy zupelnie nowe kosztem naszych dwoch? ja jestem niestety przeciwko.
          • moleslaw Re: Propozycja 02.11.10, 20:59
            Ty tu rządzisz smile
            • jk3377 Re: Propozycja 02.11.10, 21:05
              moleslaw napisała:

> Ty tu rządzisz smile

alez skąd. ja tu tylko sprzatam i urzadzam, jak juz hahahbig_grin
    • jk3377 reasumując... 05.11.10, 17:08
      mysle,ze ogolnie nic z tego nie wyniknie. zajrzalam sobie z ciekawosci na Manię do tego samego watku i uwazam,ze nie jest to mozliwe...i nie tylko ze wzgledu na koniecznosc decydowania przez kogos,ale i dlatego,ze tamto forum powstalo,po nieporozumieniu w dyskusji...ale jeden wpis tam mnie zaskoczyl- u nas na górze jest za duzo kolorowych wpisów...? chyba chodzi o linki do ksiegarni...bylam przekonana,ze wszystkim sie przydają...a zdrugiej strony,czy to ze forum o ksiązkach i ze tu Mole są, to wszystko juz musi byc szare,bure,powazne...ech............
      • moleslaw Re: reasumując... 05.11.10, 19:21
        Też czytałam to o kolorach. Opinie tam jednak były raczej pozytywne.

z ciekawosci zapytam o jakie nieporozumienie chodzi,bo nie kojarzę? może podasz link.
        • jk3377 Re: reasumując... 05.11.10, 20:02
          ano takie nieporozumienie..sama tam sie odezwalas tez,ale dawno to juz bylo...
          forum.gazeta.pl/forum/w,63251,97364640,97364640,czemu_tylko_cztadelka_.html
          ech,bez sensu to bylo wszystko...
      • neomila Re: reasumując... 05.11.10, 19:24
        Mnie tam kolorki nie przeszkadzają; w ogóle śmieszne, że komuś za kolorowo.
        A forum niech sobie będzie jako Mole, mimo przestojów. Jakoś tak się przyzwyczaiłam, mam stałą zakładkę w kompie i lubię tu zaglądać, poszukać inspiracji smile, choć nie zawsze mam czas się aktywnie włączać. Poza tym trochę pamiętam spięcie i nie wiem, czy połączenie byłoby zdrowe.
        jk - fajnie, że jest to nasze forum molikowe!!!smile
        • moleslaw Re: reasumując... 05.11.10, 20:07
          Faktycznie pamietam tamtą dyskusję , myślałam że chodzi o coś poważniejszego. Tak na marginesie "Córka oficera" to też czytadełko wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka