anetapzn 07.06.11, 11:55 ..dobry molu ksiazkowy, czy ty kobieto nie śpisz, nie jesz, nie pracujesz? W jaki sposób udaje Ci sie tak szybko czytać ksiazki. Ilość imponująca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moleslaw Re: Molesław... 07.06.11, 13:36 Przecież w większości to czytadła ,poza tym kiedyś ileś pozycji wstecz policzyłam i Twoje przeczytane książki.Policz, zdziwisz się Odpowiedz Link
anetapzn Re: Molesław... 07.06.11, 13:46 No niby fakt, ale i tak masz wiecej, a poza tym ja nie numeruję, to tego aż tak nie widze. Następne będę czytać 4 zaległe thrilery medyczne Kena McClurea-cienizny szybko pójdzie, na wyprzedazy w matrasie kupiłam własnie dziś odebrałam. Odpowiedz Link
jk3377 Re: Molesław... 07.06.11, 15:34 kurcze,to ja juz sie nie odzywam nawet...jeszcze mi powiedzcie,ze pracujecie do tego zawodowo a padne.... podziwiam i tez bym tyle chciala czytac Odpowiedz Link
anetapzn Re: Molesław... 07.06.11, 16:53 No pracujecie, ale ja dosyć często dojeżdżam do i z pracy tramwajem (całe miasto znowu jest rozkopane, nie mam zdrowia stac w korkach), mam ok. 25 min jazdy w jedną stronę to zdążę trochę przeczytać; poza tym pracuję sama u siebie, wiec zdarza sie, ze wcześniej wychodze z pracy. No i są ksiazki, które czyta sie błyskawicznie, nie wiadomo kiedy, a są takie, które mimo, ze ciekawe- czyta sie bardzo wolno. Ja ostatnio trafiam na takie "czytliwe" Odpowiedz Link
moleslaw Re: Molesław... 07.06.11, 20:29 Nie pracujemy znaczy ja nie pracuję niedawno wyleciałam prawie na zbity .... .To niedawno, tak poza tym pracowałam ale ja czytam nałogowo gdzie się da. Odpowiedz Link
moleslaw Re: Molesław... 19.06.11, 20:16 Na forum ksiazki pojawił się wątek "Ile książek przeczytaliście w tym roku?" wpisałam i dostałam za nic po nosie bo ktoś nie lubi takich przechwałek , rozumiałabym gdybym sama temat założyła, ale ja tylko odpowiedziałam na pytanie. Ludzie mają jednak dziwne kompleksy i w ogóle dziwne podejście,ja nie przeczytałam to Ty też nie mogłaś! Ewentualnie może przeczytałaś "Poczytaj mi mamo." Wygadałam się. Odpowiedz Link
jk3377 Re: Molesław... 19.06.11, 21:22 to po co tam łazisz hę? siedz tu gdzie jest milo i tu gdzie Ci pozytywnie zazdroszczą hahah ja dzis mialam czas mimo zakonczenia roku i pracy przy swiadectwach i nagrodach,i przeczytalam ponad 200str i jestem taka szczesliwa,ze tyle moglam a jeszcze dzien sie nie skonczyl hahah Odpowiedz Link
maniaczytania Re: Molesław... 19.06.11, 23:26 Ej no, wez nie zartuj, ze sie tym przejelas! Ja przeczytalam duuzo mniej, do teog, jakby ktos zerknal na moj blog, to za nic by nie doszedl wedlug jakiego klucza czytam i jeszcze by mi pewnie zarzucil, jak tej dziewczynie, co zalozyla watek, zebym ambitniejsze lektury czytala )) Odpowiedz Link