anetapzn Karin Wahlberg 03.08.12, 15:53 Obie: Zastygłe życie i Dziewczynka z majowymi kwiatkami Odpowiedz Link
nchyb Re: 41. Agatha Raisin i ciasto smierci - M. C. Be 12.08.12, 11:27 i jak wrażenia? Sięgniesz po kolejne tomy? Odpowiedz Link
maniaczytania Re: 41. Agatha Raisin i ciasto smierci - M. C. Be 12.08.12, 15:37 mnie sie podoba, mam ochote na wszystkie, chyba jutro zamowie prenumerate Odpowiedz Link
nchyb Re: 41. Agatha Raisin i ciasto smierci - M. C. Be 13.08.12, 10:08 jakoś nie mogłam znaleźć 2 tomu, chyba o weterynarzu, ale dziś ruszę po kioskach i poszukam. Prenumerować nie będę, ale co któryś tom kupię Odpowiedz Link
nchyb Wolański - Eugeniusz Bodo Już taki jestem zimny... 12.08.12, 11:30 Eugeniusz Bodo - Już taki jestem zimny drań... Dla miłośników polskiego kina - pozycja niezbędna Odpowiedz Link
anetapzn Dziewczyny z Ames- Jeffrey Zaslow 13.08.12, 08:43 Gorąco polecam, wyjątkowa ksiażka i wyjatkowej przyjażni 11 kobiet. Odpowiedz Link
moleslaw do 130. 21.08.12, 09:20 "Hania i Jarosław Iwaszkiewiczowie" Piotr Mitzner "W ogóle i w szczególe" Ann Fadimann "Dieta w wielkim mieście" Iza Czajka "Korczak.Próba biografii" Joanna Olczak-Ronikier "Podwójne życie mojej córki" Bebe More Campbell "Moja historia czytania" Alberto Manguel "Głowa na tranzystorach" i "Za minutę pierwsza miłość" Ożogowska "Entliczek pentliczek" Christie " Słodki padalec" i "Poker z rekinem" Daria Doncowa "Lalki w ogniu" Paulina Wilk "I boję się snów"Wanda Półtawska ""Biedni ludze z miasta Łodzi" Steve Sem-Sandberg "Róża Sewastopola" K.McMahon Odpowiedz Link