Dodaj do ulubionych

Strefa taniej książki:)

12.01.12, 17:42
Dziewczyny ja też was pokuszęsmile Dzisiaj byłam w Auchan i tam w strefie promocji maja zrobiona strefę taniej książki.Rewelacja!Mnóstwo fajnych tytułów w rewelacyjnych cenach. jak się ma czas na grzebanie to mozna naprawdę perełki znaleźć.np piękne w twardej oprawie wydanie "Kolumbów"za które kiedyś zapłaciłam prawie 40zł było za 14.90.
Dużo kryminałów i literatury dziecięcej,mnóstwo klasyki w pięknych twardych oprawach.
Ceny od 1.99 do 14.90
ja oczywiście też się skusiłam. Kupiłam dwie książki Dumasa "Damę kameliową" i "Trzej muszkietrowie" w takich jakby skórzanych oprawach.
I jeszcze dla dzieci"Dlaczego kot ma wąsy" poradnik jak odpowiadać na pytania które zadają dzieci.
ja nie miałam za bardzo czasu żeby grzebać ale jakiś pan obok mnie zagadał do mnie i powiedział,że on to już drugi dzień szpera,a wczoraj kilka godzin stracił hahaha także maniaków nie brakujesmile
Jak macie czas i Auchan w pobliżu to mozecie się wybrać...
Obserwuj wątek
    • moleslaw Re: Strefa taniej książki:) 12.01.12, 20:59
      Ty wiesz jak mam deleko do Auchana? Poza tym ja obiecałam że nie kupię żadnej książki w tym roku !!!!!!!!! Kupiłam już 4 , wprawdzie za grosze na wyprzedażach ale zawsze.Normalnie chcleb z masłem roślinnym,pasta twarogowa i plasterek kiełbasy mnie czeka.
      • anetapzn Re: Strefa taniej książki:) 13.01.12, 08:48
        moleslaw napisała:

> Ty wiesz jak mam deleko do Auchana?
        Tak jak jasmile Mieszkam w Łodzi, a najbliższego Auchana mam w Częstochowiesmile
        • szczeciniankawpoznaniu Re: Strefa taniej książki:) 13.01.12, 12:31
          jak odwiedzam rodziców to mam niebezpiecznie blisko do Auchana... A odwiedzam ich w ten weekend! Dlaczego ja to przeczytałam!?
          • jk3377 Re: Strefa taniej książki:) 13.01.12, 15:38
            u mnie nie ma, ufffffff
            i tak bym nie dala juz rady hehhe
            • joankawm Re: Strefa taniej książki:) 13.01.12, 21:52
              No u mnie też nie ma, więc nici z taniej ksiązeczki!
              • agnzimka Re: Strefa taniej książki:) 17.01.12, 14:41
                A ja mam blisko, nieopatrznie poszłam i na najblizsze imieniny dostanę 11 tomów Kota, który.... smile
    • god-of-a-shrinking-universe Re: Strefa taniej książki:) 19.01.12, 17:24
      A i w Carrefourze dziś sporo promocji, ksiązki za 5,7 i 15 zl (bez grosza). Dużo horrorów, kryminałów, thrillerów ale i obyczajówki. Wkurzyłam się, bo "Jarmark Odmieńców" za który niedawno zapłaciłam 20 zl było po 5 uncertain
      • anetapzn Re: Strefa taniej książki:) 20.01.12, 08:42
        god-of-a-shrinking-universe napisała:

> A i w Carrefourze dziś sporo promocji, ksiązki za 5,7 i 15 zl (bez grosza). Du
        > żo horrorów, kryminałów, thrillerów ale i obyczajówki. Wkurzyłam się, bo "Jarm
        > ark Odmieńców" za który niedawno zapłaciłam 20 zl było po 5 uncertain

Nie kuś, Carrefoura mam dosyć blisko...Grrrbig_grin
        • god-of-a-shrinking-universe Re: Strefa taniej książki:) 20.01.12, 16:58
          Skuszę dodatkowo- wg ulotki, którą otrzymałam: w ten weekend wszystkie ksiązki w Carrefourze- 30 procent taniej smile
    • jk3377 Re: Strefa taniej książki:) 30.10.15, 22:26
      Czy mi się wydaje, czy w kazdej twojej wypowiedzi pada niby mimochodem nazwa sklepu? bede zmuszona usunac twoje wypowiedzi jesli to tylko reklama czegos, o czym wszystkie mole wiedza i znają. reklam tu nie trzeba nam.
    • martina20015 Re: Strefa taniej książki:) 30.12.15, 14:15
      ja szukam tanich książek w księgarni naukowej. Mają też niezły dział beletrystyki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka