Dodaj do ulubionych

Targi Książki

16.05.15, 09:58
już za chwileczkę, już za momencik, wybieram się na stadion wink
Plany ambitne, jak wrócę, napiszę, co mi się udało smile
Obserwuj wątek
    • moleslaw Re: Targi Książki 16.05.15, 16:50
      Jestem ciekawa , czekam na relację . Ja aktualnie tkwię nad zadaniami szkolnymi dzieci , wiadomo koniec roku szkolnego ma swoje wymagania. Zatem nawet siedzę w książkach tyle że w tych nie bardzo mnie interesujących.
      • maniaczytania Re: Targi Książki 17.05.15, 19:37
        jak trochę ochłonę z nadmiaru wrażeń, napiszę coś więcej niż to, że było super!
        • moleslaw Re: Targi Książki 19.05.15, 09:30
          Ok czekam smile ale to że było super to już coś.
          • maniaczytania Re: Targi Książki 21.05.15, 19:15
            To tak na szybko, bo pełniejsza relacja będzie na blogu smile

Tłum, dziki tłum - tak chyba najlepiej można opisać to, co się działo. Mnóstwo ludzi, mnóstwo autorów, mnóstwo stoisk. Nie widziałam nawet połowy z nich, booo szłam z planem naszkicowanym i rozpiską, a i tak kilku punktów nie udało mi się zrealizować, a i tak czasu (byłam 4 godziny!) zabrakło.
            Mam autografy i udało mi się chwilkę porozmawiać z M. Gutowską - Adamczyk (jedyna książka, którą kupiłam sobie na Targach- "Fortuna i namiętności. Klątwa"), która jest bardzo ciepłą i kontaktową osobą; z Magdą Kordel, z Agnieszką Krawczyk i Ałbeną Grabowską (pani Ałbena jest przemiła, przeurocza i mega sympatyczna smile ). Udało nam się też zdobyć autografy dwóch autorek dziecięcych - Agnieszki Stelmaszyk i Ewy Nowak. Dostałam też piękną dedykacją i autografy na książkach - prezentach dla mam.
            Działo się dużo - było mnóstwo różnych spotkań na Kanapie Literackiej, były różne fajne pomysły na niektórych stoiskach, było sporo autorów-celebrytów wink
            W przyszłym roku na pewno idę znów!
    • wios-na14 Re: Targi Książki 09.10.15, 09:23
      A ja szukam książki Dziennik o-błędnik. Czytałam, że to książka której bohaterka żyjąca z nadzieją na lepsze jutro. Ale nie jest to książka pozbawiona humoru i śmiesznych sytuacji. Kocham czytać, więc muszę ją zdobyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka