moleslaw Robin Cook "Toksyna" 04.08.08, 13:53 Według mnie to mistrz thrillerów medycznych uwielbiam niezmiennie. Odpowiedz Link
aniakoles Re: Robin Cook "Toksyna" 14.08.08, 15:38 właśnie zamówiłam tą książkę, dobra jest? Odpowiedz Link
suzaku18 Re: Robin Cook "Toksyna" 15.08.08, 20:58 Niezbyt. Jedna ze słabszych mistrza. Akcję można streścić w jednym zdaniu. Ale może ty lepiej ją odbierzesz. Odpowiedz Link
agawa79 Tess Gerritsen - cokolwiek 22.08.08, 15:06 I tak po wszystkim mi się śni, że ktoś mnie gania ze skalpelem. Nie jest to żaden Cook w spódnicy, ale książki Gerritsen są jak najbardziej czytable. Odpowiedz Link
karmilla Re: THRILLERY 27.08.08, 00:02 Thomas Harris: Czerwony smok i Milenie owiec. Pozostałe części pominę milczeniem Val McDermid: Syreni śpiew Michale Slade: Drzwi do śmierci Właściwie wszyscy ww. autorzy to pogranicze thrillera i horroru. A konkretnie to thrillery tak brutalne, że często wkładane są do szufladki z napisem horror. Kolejność podania przeze mnie to nie tylko kolejność w jakiej to czytałam, każda jedna książka bardziej brutalna od drugiej. Jak komu nie przeszkadza spora dawka przemocy w dość wynaturzonym wydaniu - polecam wszystkie. Odpowiedz Link