Dodaj do ulubionych

auto z niemiec

IP: *.chelmno.mm.pl 12.12.09, 20:26
Mam pytanko, auto z niemieckim tuv-em, czy trzeba robić przegląd ,,zerowy"?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: auto z niemiec IP: 80.51.140.* 12.12.09, 20:49
      Nie trzeba.
      • Gość: mlody Re: auto z niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 23:55
        Witaj, musisz zrobic przeglad zerowy
        Ja mialem TUV wazny do 2010 lub 11 roku i musialem tak czy tak :)
        • Gość: moa Re: auto z niemiec IP: *.chelmno.mm.pl 13.12.09, 00:10
          może w u. komunikacji będą wiedzieć
        • Gość: ja Re: auto z niemiec IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.09, 00:13
          bo głupi jesteś! To zrobiłeś pacanie. Jak masz na następny rok i rejestrujesz u nas to tylko dodatkowy
          musisz zrobić na stacji Ci powiedzą w wydziale komunikację też!
          • Gość: mła Re: auto z niemiec IP: *.chelmno.mm.pl 13.12.09, 20:11
            może ktoś wie do tłumaczenia jakie papiery?
            • Gość: mlody Re: auto z niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 23:08
              Sam jestes ku... glupi młocie.
              Jestem w tym zielony, sprowadzilem auto, kazali zrobic, to zrobilem.
              • Gość: ja Re: auto z niemiec IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.09, 23:00
                jak juz pisałem głupi jestes ze zrobiłes, beznadziejni i naiwny. jak
                ja w jakiejs sprawie jestem zielony to sie doradzam innych fajo!
                chyba normalne! a ty patyku przepłciłes bo jestes tepy! heheheehe i
                dobrze na takich jak ty sie zarabia heheheheheheheh! ciotka!!!!
                • Gość: ty Re: auto z niemiec IP: *.chelmno.mm.pl 15.12.09, 18:31
                  ,,JA" głupi młotku, widzę że jesteś niedouczony a do tego chamski.
                  Jeżeli masz tuv, ale na niepełny rok od daty np. dzisiejszej(data kiedy
                  zgłosiłeś się na przegląd w kraju) to i tak musisz zrobić zerowy
                  I nie wymądrzaj się jak sam nie wiesz!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: mlody Re: auto z niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 19:48
                    Wiesz, mi ten przeglad krzywdy nie zrobil. Wiem ze mam sprawne auto i moge sie
                    spokojnie bujac. Ty za te pieniadze pewnie bys sie naje**l dlatego zal Ci sciska
                    dupsko ze ktos nie musial a zaplacil.
                    Na takich jak ja sie zarabia, a takich jak Ty wpi***dala do gazu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka