Gość: mobil IP: *.chelmno.mm.pl 12.12.09, 20:26 Mam pytanko, auto z niemieckim tuv-em, czy trzeba robić przegląd ,,zerowy"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlody Re: auto z niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 23:55 Witaj, musisz zrobic przeglad zerowy Ja mialem TUV wazny do 2010 lub 11 roku i musialem tak czy tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moa Re: auto z niemiec IP: *.chelmno.mm.pl 13.12.09, 00:10 może w u. komunikacji będą wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: auto z niemiec IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.09, 00:13 bo głupi jesteś! To zrobiłeś pacanie. Jak masz na następny rok i rejestrujesz u nas to tylko dodatkowy musisz zrobić na stacji Ci powiedzą w wydziale komunikację też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła Re: auto z niemiec IP: *.chelmno.mm.pl 13.12.09, 20:11 może ktoś wie do tłumaczenia jakie papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: auto z niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 23:08 Sam jestes ku... glupi młocie. Jestem w tym zielony, sprowadzilem auto, kazali zrobic, to zrobilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: auto z niemiec IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.09, 23:00 jak juz pisałem głupi jestes ze zrobiłes, beznadziejni i naiwny. jak ja w jakiejs sprawie jestem zielony to sie doradzam innych fajo! chyba normalne! a ty patyku przepłciłes bo jestes tepy! heheheehe i dobrze na takich jak ty sie zarabia heheheheheheheh! ciotka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: auto z niemiec IP: *.chelmno.mm.pl 15.12.09, 18:31 ,,JA" głupi młotku, widzę że jesteś niedouczony a do tego chamski. Jeżeli masz tuv, ale na niepełny rok od daty np. dzisiejszej(data kiedy zgłosiłeś się na przegląd w kraju) to i tak musisz zrobić zerowy I nie wymądrzaj się jak sam nie wiesz!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: auto z niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 19:48 Wiesz, mi ten przeglad krzywdy nie zrobil. Wiem ze mam sprawne auto i moge sie spokojnie bujac. Ty za te pieniadze pewnie bys sie naje**l dlatego zal Ci sciska dupsko ze ktos nie musial a zaplacil. Na takich jak ja sie zarabia, a takich jak Ty wpi***dala do gazu :) Odpowiedz Link Zgłoś