Gość: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 10:16 Kiedy będzie można na nim się poślizgać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scotty_emerick Re: Lodowisko na Placu Zabaw? 21.01.10, 12:27 Wszystkie większe miasta w regionie zorganizowały dla dzieciaków lodowiska. Koszt jest znikomy - przygotować miejsce, ogrodzić (nawet workami z piaskiem), wlać wodę, zagładzić. Chełmno nie pomyślało o tymm - zaraz pewnie usłyszszymy, że nie ma gdzie, że przepisy, że potrzebny nadzór - a tu właśnie można by zatrudnić bezrobotnych. Mróz jest za darmo. Pomysły nic nie kosztują... Ale widocznie urzędnicy zajęci są przeliczaniem swoich 'trzynastek' i nie mają czasu pomyśleć o atrakcjach dla mieszkańców Chełmna w RÓŻNYM wieku. Sam, choć młodość dawno minęła, poślizgałbym się na lodzie... Grało się kiedyś w hokeja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnerwiony Re: Lodowisko na Placu Zabaw? IP: *.chelmno.mm.pl 21.01.10, 14:57 Posłuchaj stary, od kilku dni jest lodowisko na placu zabaw, dzisiaj dolewano wode widziałem ale jest od kilku dni. Następnym razem zanim bedziesz tutaj popisywał się swymi pseudointeligenckimi komentarzami sprawdz o czym gaworzysz. Z drugiej strony to naprawde ty musisz się mocno nudzić że tak piszesz te dyrdymały. Współczuje braku zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś
scotty_emerick Ups!! 22.01.10, 16:20 No to faktycznie... Nie ma mnie w Chełmnie od kilku dni. Potrafię się przyznać do błędu - przepraszam i w takim razie brawo dla inicjatora lodowiska. Oby tak dalej!!! Poza tym mam hobby - pisanie dyrdymałów na forach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenio Re: Ups!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 15:57 To zaamrznięta wielka kałuża. Nic więcej. ..... Zadnej ławeczki. Człowieka, który pomoce. Dziur wiecej jak w serze królewskim. ZENADA >>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Ups!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.10, 15:59 Co sie dziwisz jaki Pan taki Kram prawda panie Kononowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Lodowisko na Placu Zabaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 15:31 Scotty oderwij się czasami od komputera, nie odpowadaj sam na swoje pytania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Lodowisko na Placu Zabaw? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 15:58 Stary zobacz jak ta tafla lodowiska wyglada jak tego zarozumialca dzialanie t r a g e d i a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: Lodowisko na Placu Zabaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 23:20 nie polecam, Krzywe z dziurami, żadnej ławeczki do ubierania łyżew. Napewdę beznajdziejnę. A dziceuiom stanowczo odraczam, zyczajnie niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Lodowisko na Placu Zabaw? IP: 80.51.140.* 23.01.10, 09:53 Szkoda wody i pracy ludzi. Jeździć się nie da, pod lodem jest powietrze, przez co on się kruszy i powstają dziury. Byłem tam jednak szybko musiałem uciekać, bo córce zachciało się siusiu, toaleta zamknięta więc biegiem do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niob Re: Lodowisko na Placu Zabaw? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.10, 11:06 I ti jest wlasnie dzialanie naszego pseudo wlodarza odpiprzyc byle jak glupi lud to kupi lodowisko chcieliscie to macie a ze do dupy to wasz problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Lodowisko na Placu Zabaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 18:24 lodowisk w Chełmnie powinno być kilka. I po co nam duży rynek. Tam ono powinno być. A to na palcu - to prowizorka zagrazająca zdrowiu. Wiec pozostancie w domach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cela Re: Lodowisko na Placu Zabaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 16:20 www.chelmno.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Lodowisko na Placu Zabaw? IP: *.chelmno.mm.pl 26.01.10, 21:21 po co miasto ma robić lodowisko ja jakas banda gowniarzy "chelminska gangsta"przyjdzie i zniszczy to .Wczoraj widzialem juz bylo zniszczone chyba. Odpowiedz Link Zgłoś