Gość: zainteresowany IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.10, 17:07 Gdzie można mieście kupić kosy elektryczne do trawy? Wiecie żeby było tanio i solidnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( Re: Podkaszarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 19:23 Tanio nie będzie, nie w Chełmnie, ale jak pojedziesz do Świecia to już prędzej - ja jednak swoją kupiłem tanio w internecie na allegro i jestem zadowolony. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Podkaszarki IP: 109.243.70.* 07.06.10, 20:24 w obi sa wykaszarki 289zl. 1.6 konia jak chcesz tanio . ja sobie kupilem i jestem zadowolony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobra Rada Re: Podkaszarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.14, 22:10 Czasami nie trzeba iść do sklepu skoro masz internet to można skorzystać ze sklepu internetowego www.sklepalko.pl/ ja z niego korzystałem i jestem zadowolony z zakupu. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: Podkaszarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.14, 10:09 Wczoraj pokazałam mężowi tą stronkę co podał Dobra Rada :). I od razu wpadła mu w oko www.sklepalko.pl/trawniki-koszenie/podkaszarki-elektryczne/podkaszarka-gte-550-premium.html i pokaż mężowi stronę, od razu znajdzie dla siebie zabawkę :). Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Podkaszarki IP: *.opera-mini.net 15.08.14, 13:14 A może on nie ma Internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaddi Re: Podkaszarki IP: *.play-internet.pl 26.09.14, 13:34 Jeżeli chodzi o to żeby kupić coś w Leroy merlin czy innym practikerze to ja bym się zastanowił bo jakość tych urządzeń jest słaba a kupić możesz przecież w Internecie tylko pytani brzmi co i za ile bodajże na trawnikmarzen.pl jest zestawienie najlepszych kos spalinowych dostępnych aktualnie w sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś